20. syyskuuta 2011

Etiketöintiä masking tapella

Pakko tulla jakamaan kanssanne yksi nerokas idea, jonka eräs kaverini keksi nähdessään tämän mt ex -sarjan kehykset -teippirullan: Teippihän on kuin tarkoitettu kauniiseen hillopurkkien ym. säilykkeiden ja purnukoiden etiketöintiin! Aivan! Heti piti sitten testata ideaa..

Teippeihin voi toki kirjoittaa tussilla, mutta halusin käyttää jotain erikoisfonttia ja turvauduin tulostimen apuun. Ekaksi printtasin haluamallani fontilla tekstit tavalliselle paperille. Huomaa jo tässä vaiheessa teipin koko! Sitten mt masking tape printatun tekstin päälle ja uudelleen tulostimeen! Eli eka printtaus toimi merkkinä, mihin kohtaan teipit tulee asettaa, jotta tekstin saa tulostettua haluamaansa kohtaan teipissä.

Ja tässä nähtävänä tulos printtauksen jälkeen:

HUOM! Laita teippi tulostimeen omalla vastuullasi. Emme voi mennä takuuseen, että kaikki tulostimet teipistä tykkäävät :) 

Nämä teipit ovat menneet lasertulostimen läpi ja hyvää jälkeä tuli! Kun aiemmin tulostelin mustesuihkukirjoittimella, sai teippejä kuivatella aikalailla, ettei teksti leviäisi ja silti tuppasi leviämään. Tuo laserkirjoitinteksti pysyy hyvin.

Masking tape lähtee paperista mukavasti irti jopa tulostimen prässin läpikäyneenäkin ja ei muuta kun etiketti purkin kylkeä komistamaan!

Toki nimikointiin / etiketöintiin sopii myös perusmallinen masking tape. Tässä omppuhillossa käytetty kultaista teippiä ja purkin einiinkaunis-abbakansi koristeltu punakulta timantti masking tapella.

Plussaa masking tapella nimikoinnissa on myös se, että kun hillot ja säilykkeet on sitten syöty ja haluaa purnukat käyttää uudelleen, on etiketti todella helppo irroittaa. Ei liotuksia ja teippitahrojen jynssäilyjä. Joulunajan sinappipurkeissakin nämä näyttäisivät muuten melko söpöille :) 

Kiitokset vielä Marikalle tästä nappi-ideasta ja äidille ja anopille kiitokset säilykkeistä :) !

Teippailemisiin!
Ps. Kiitokset kyselyyn osallistuneille! Tavarakuormaan tilattu mukaan ruskeaa ja valkoista mt masking tapea toivedenne mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!