30. lokakuuta 2011

Böö!

 
Niin, eikö näytäkin vähän kummitukselta? Sopivasti näin Pyhäinmiestenpäivän tienoolla tuli tehtyä tällainen tuunaus :)


Hommasin siis valkeat tuolin huput ja näissä oli valmiiksi tällaiset vaalean koivun väriset napit hupun selkäpuolella. 
Katselin nappeja jonkin aikaa ja mietiskelin, josko vaihtaisin napit vaikka mustiin. Nappien irrottelu ja uusien kiinnittely ei kuitenkaan kovin houkutellut ja tadaa - apuun riensi jälleen washi teippi - mt musta masking tape!

Eipä aikaakaan kun teippailin koivun väriset napit mustalla ja kyllä - tykkään hupuista nyt paljon enemmän! Itse teippaamiseenkan ei mennyt kuin tuokio ja jälleen kerran - jos musta kyllästyttää niin ei muuta kun teipit irti ja vaikka uutta väriä tilalle!


Esikoinen tosiaan nimesi hupun heti möröksi ja siltähän tuo vähän näyttää, sympaattiselle kaverille tosin :) Tuunauksen ainut miinus tulee siitä, että napit tuovat mieleeni väistämättä merkkarit.. ja sehän tarkoittaa sitten kauppareissulla kulkua karkkihyllyn kautta :D

Sitten vielä yksi teemaan sopiva kuva.. Koska ei tästä otuksesta nyt tullut niin söpöä kun visioin. Eli päällystin samaisella mustalla masking tapella hieman lastenhuoneen valokatkaisijaa. Näyttäiskö tuo nyt vaikka vähän koalalle, oikein kun kuvittelee? No, lapset tykkäsivät kyllä :)

Teippailemisiin!
Ps. Loppukuun ajan kaikki mt jouluteipit -10% 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!