10. lokakuuta 2011

Sisustus ja Sepustus vieraana teippitarhassa!

Hurmaavaa Sisustus ja Sepustus -blogia pitävä Soile testaili Teippitarhan tuotteita ja katsokaa mitä kaikkea kivaa ja kaunista hän sai niillä aikaan!
Pienet säilykepurkit saivat Hopeisesta kehykset masking tapesta etiketit kylkeensä. Kauniit purkkien kannet sopivat teemaan vielä mainiosti!
Valoa syysiltoihin tuovat Roosa lumihiutale masking tapella somistetut lasipurkit tuikkuineen. Helppoa ja nopeaa toteuttaa!
Graafisemman ilmeen tuikkukippoihin saa Harmaalla lumihiutale masking tapella. Tunnelmallista ja kaunista!

:) Kiitokset vielä Soilelle vierailusta Teippitarhassa! 

Alkuperäiseen Sisustus ja Sepustus postaukseen pääset tästä. Postauksessa lisää kauniita kuvia ja tietoa. Muutenkin kannattaa tutustua Soilen Sisustus ja Sepustus blogiin, ihania ideoita ja postauksia joka päivälle! Sisustus ja Sepustuksella on myös Facebook-sivut, niihin pääsette täältä.

Soilen Sisustus ja Sepustus blogissa on nyt myös arvonta, jossa voit voittaa kolme vapaavalintaista mt masking tape teippirullaa Teippitarhan valikoimista! Käy kertomassa oma teippi-ideasi Soilen Teippitarhassa-postauksen kommenttikenttään, niin olet mukana arvonnassa. Arvonta-aikaa on 15.10. klo 21.00 asti. Saat toki kommentoida tähän Teippitarhankin postaukseen omia teippi-ideoitasi, mutta vain Sisustus ja Sepustus blogi-postaukseen kommentoineet osallistuvat arvontaan.

Teippailemisiin!
PS: Teippitarhan mt masking tape valikoimat laajentuneet entisestään! Uutuuksia lisätty juuri puotiimme. Uutuus-tuotteita pääset helpoiten katsomaan täältä. Puodissa nyt myös ruskeaa mt masking tapea toiveidenne mukaan :)
2 kommenttia:

 1. Tämähän on aivan rajaton maailma näille teipeille, tosi kivoja ideoita Sisustuksessa ja Sepustuksessa. Näin pimeänä päivänä omaa mieltäni ainakin piristi kummasti kun teippailin kynttilä hurrikaanini,pohjalle koristekiveä ja kynttilä palamaan! Uskomattoman rauhoittava ja kodikas tunnelma:)
  Nyt kyllä tekee mieli tilata lisää noita ihania teippejä,alkoi mielikuvitus lentää ja alkutalvihan on mitä parhainta kotoilun aikaa:)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tykkäsit :) Ja kyllä vaan, Soilella todella kauniita toteutuksia!

  Itsekin tykkään kovasti siitä, kun teipeillä saa todella nopeasti uutta ilmettä. Sitten jos alkaakin kyllästyttämään, saa teipit helposti irti.

  Juu, tervetuloa vaan Teippitarhaan täydentämään teippivarastoja :) Mikäli joku suosikkiteippi puuttuu tällähetkellä valikoimistamme, niin ensiviikolla saamme jälleen täydennystä.

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!