23. lokakuuta 2011

Teippitarha mukana menossa

Teippitarha on tällä hetkellä mukana muutamassa tapahtumassa ja haasteessa. Lienee aika kertoa näistä tarkemmin.


P*skarteluhaaste on jo käsite askartelijoiden parissa. Joka keskiviikko sivustolla julkaistaan askarteluhaaste johon on lähes viikko aikaa osallistua. Osallistujien kesken arvotaan aina joku kiva palkinto. Joka viikolle on oma sponsorinsa ja tämän lisäksi Teippitarha on ns. yllärisponsorina. Tämä tarkoittaa sitä, että joku viikko onkin kaksi arvontaa - etukäteen ilmoitettu arvonta ja lisäksi arvotaan toiselle onnekkaalle lahjakortti Teippitarhaan. Yllätystä on siis se, että Teippitarhan viikkoa ei ole etukäteen kerrottu :) Hopi hopi siis askartelemaan Touko Pouko hengessä* ;) Kreikan meri, meri Kreikan.. (Käsi ylös kuka muu tykkäsi Studio Julmahuvista?).
* Ei voi mitään, mutta haasteen nimestä vaan tulee väkisinkin mieleen aina Touko Pouko :)
  
Edit: Tarkennettu arvonnan kuvausta

Askartelupirtti-tapahtuma on jo ensi viikon lauantaina, 29.10. klo 11-18. Tapahtuma pidetään Kangasalan Pirtillä. Joukkoon mahtuu kuulema vielä mukaan, joten jos askartelu mukavassa seurassa kiinnostaa, niin katso ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot Askartelupirtin blogista. Teippitarha on mukana sponsoroimassa tapahtumaa. 

Suomen Kädentaidot -messut järjestetään jo 16. kerran. Messut ovat vakiinnuttaneet asemansa maamme käsi- ja taideteollisuusalan ykköstapahtumana. Messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 18.–20.11.2011. Messuille tulee mukaan lähes 600 näytteilleasettajaa!

Teippitarhan löydät C-hallista, paikasta C613 - Ateljeekujalta yksi kuja aulaan päin. Olemme samalla kujalla Fiskarsin ja Suuri Käsityö-lehden kanssa ja Strömsö-lavakin näkyy kujaltamme. Messuista tulee juttua varmasti vielä lisää :)
Teippailemisiin!
PS: Teippitarhan Facebookissa menossa arvonta! Arvonta-aikaa aina maanantaihin 24.10. klo 12:een asti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!