5. joulukuuta 2011

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Ovatpa meille rakkahat
koskemme kuohuineen,
ikuisten honkain huminat,
täht'yömme, kesät kirkkahat,
kaikk'kuvineen ja lauluineen
mi painui sydämeen. 
Maamme-laulu, 3. säkeistö
J L Runeberg, suomennos Paavo Cajander 
 
Sinivalkoisten kruunukynttilöiden puuttuessa teippasin kynttilöihin sinistä washi teippiä. 
Huom! Olettehan sitten ekstratarkkoja tällaista kapeaa teipattua kynttilää polttaessanne ettei tuli pääse teippiin asti. Kyseessä kun riisipaperiteippi, niin syttyy kuin paperi.

Ja muutama muukin isänmaallinen kynttiläpari..
 

Vasemmassa reunassa näkee tuon teipatun kruunukynttilän paremmin. Teippinä perinteinen japanilainen samekomon aaltoilevat pilkut sininen masking tape

Oikeassa yläreunassa olevat tuikkukipot ovat teipillä koristeltuja lastenruokapurkkeja. Idean tällaiseen kokonaan teipattuun tuikkukippoon sain Kotolivingin joulukalenterista. Tässä käytetty teippejä mattavalkoinen masking tape ja plussa sininen masking tape.

Oikeassa alareunassa kaksi tuikkua päällekkäin ja alimmassa tuikussa teippinä ruudullinen sininen masking tape ja ylhäällä tuota valkoista masking tapea. 

Näillä teipeillä saa kivasti koristeltua sesongin ja juhlan mukaan, mutta muistattehan tosiaan olla varovaisia tulen kanssa!
 
Teippailemisiin!

2 kommenttia:

  1. Ei edes kannata antaa tällaisia ohjeita, mitkä ovat selviä riskejä! Palokuolemia sattuu vieläkin aivan liian paljon. Jos syynä on tällaiset typerät ohjeet, niin herramujee..

    VastaaPoista
  2. Hei Anonyymi,
    Olet aivan oikeassa, että tulen kanssa pitää olla aina tosi tarkkana ja yksikin tulipalo on aina liikaa. Mikäli luit postauksen tekstin, niin myös siinä kehotettiin tarkkuuteen ja kerrottiin teipin paloherkkyydestä.

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!