9. tammikuuta 2012

Get Inspired!

Get Inspired!, Inspis, Inspiroidu.. Rakkaalla blogilla on monta nimeä :) Inspiroidu on suomalainen Skräppäys-blogi, jossa skräpätään iloisessa haaste-hengessä. Blogiin tupsahtaa skräppäyshaaste, jossa kehotetaan tekemään skräppisivu jota yhdistää aina tietty juttu. Joskus se on tietty aihe, välillä tekniikka, sitten taas värimaailma, asettelu jne. Haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan aina palkinto. 


Ja tattadadaa! Teippitarhalla oli kunnia aloittaa Inspiksen vuosi 2012 sponsoroinnin merkeissä :) Nyt siis kipin kapin skräppäämään ja osallistumaan tämän viikon haasteeseen:  Pala vanhaa kalenteria. Kurkkaa samalla taitavan Inspis Design Teamin tuotokset ja inspiroidu! Osallistumisohjeet löydät täältä. Toki jatkossakin kannattaa osallistua ;) 

mt masking tape Skräppäys tummat sävyt
Olemme mielellämme mukana Inspiroidu-sponsorina, sillä tuotteemme sopivat loistavasti skräppäykseenkin. Etenkin mt masking tapet ja kohokirjoitusteipit niiden happovapauden takia. Mitä skräppääminen sitten on? "Skräppäys on valokuvien ja muistojen tallentamista, ajatusten ikuistamista ja luovaa askartelua - kaikkia näitä yhdessä." Edellinen teksti on lainattu Inspiksen sivuilta ja lisätietoa löydät täältä.

Kohokirjoitusteippi Kirkas
Inspiroidu on myös muuta kuin pelkkää skräppäystä. Sivustolta löytyy myös hauska Inspis Foto, jossa kuvaillaan kuvaamisen riemusta ja myös aina jonkun yhdistävän aiheen kera. Yksi suosikkihaasteistani Fotoon puolella on ollut veikeä Kuva kuvassa.

mt masking tape Skräppäys vaaleat sävyt

Inspiksellä on lisäksi Facebook-sivut joten liity ihmeessä mukaan tykkääjien joukkoon, niin tiedät aina heti uusimmat Inspis-käänteet :)

Ja pakko vielä lisätä, Get Ispired! on lähtöisin ihanaisen Elliksen ideasta ja Inspis onkin ollut käynnissä jo vuodesta 2008! Elliksellä itselläänkin on aivan mahtava blogi ja vink vink - todella huikea arvontakin meneillään! Käykää ihmeessä tutustumassa :) Teippitarha suosittelee lämpimästi!

Teippailemisiin!
PS: Kiitokset kaikille kohokirjoitusteippi-värejä äänestäneille! Kärkipaikat saaneita värejä otamme valikoimiimme :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos teipeistä ! Tuli ihanasti paketoidussa kirjekuores yms. (: ♥ ja toimii täydellisesti ! Odottelen uusia kohokirjoitusteippivärejä valikoimiinne niin taas tilailen ! (::

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä vain :) Kiva kuulla, että tykkäät teipeistämme! Juu, värivalikoima laajenee kohokirjoitusteipeissä vielä!

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!