17. tammikuuta 2012

Intohimona Skräppäys 2012

Nyt kaikki paperiaskartelijat huomio! Laukaassa järjestetään huhtikuussa (21.-22.4.2012) Intohimona Skräppäys (IS12) tapahtuma. Tapahtuma on oiva tilaisuus sinulle, joka olet jo paperiaskartelusta innostunut, mutta loistava paikka myös sinulle, ketä paperiaskartelu kiinnostaa, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa.


IS12 kokoaa yhteen kaikki paperiaskartelusta kiinnostuneet ja tarjoaa mahtavan mahdollisuuden myös opiskella alan uusimpia saloja kansainvälisten tähtiskräppääjien opastuksella! Tilaisuudessa on nimittäin workshopeja, joista kahta pitävät vierailijat ulkomailta: Birgit Koopsen ja Revlie Schuit! Workshopeissa on kuulema vielä tilaa joten pikaisesti ilmoittautumalla lunastat vielä paikkasi :) Workshopeista lisää täällä.

Tapahtuman järjestää ihanainen Askartelu Amalia. Hänen blogistaan voit lukea vielä lisää syitä, miksi osallistua :) IS12 informatiiviset nettisivut löydät täältä. Tapahtumalla on myös blogi, josta löydät tapahtuman uudet tiedotteet näpsäkästi. IS12:ta pääsee myös peukuttamaan

Mikäli tulee päiväkävijäksi, ennakkoilmoittautuminen ei ole välttämätöntä (lauantai-päivän käynti). Jos sitten taas haluat askarrella pöydän ääressä, varaa itsellesi pöytäpaikka ja askartelu hyvässä seurassa on taattua :) Lisäksi on vielä nämä huikeat workshopit, joihin tulee varata paikka etukäteen. Valinnanvaraa siis on! Ja sokerina pohjalla - paikalla useita näytteilleasettajia - toki myös Teippitarha, eli paikanpäällä on loistava tilaisuus täydentää omia paperiaskarteluvarastojaan :) Hopi hopi ilmoittautumaan! :) 

Mikä Laukaa ja Peurunka?
Laukaa (juu-u, juuri se paikka mistä Juha Kankkunen on kotoisin) on ihana pitäjä Keskisessä Suomessa, Jyväskylän kyljessä ja Peurunka taas on Laukaan kylpylähotelli. Peurunka loi vastikään nahkansa ja IS12 pääseekin skräppäilemään Peurungan uusittuihin puitteisiin! Tapahtumaan pääsee näpsäkästi esim. juna-bussi-yhdistelmällä - junalla Jyväskylään ja siitä sitten bussilla Peurunkaan. Ja niin, miksikö nyt vielä erikseen tämä Keski-Suomi hehkutus.. Noh, sattuupa sopivasti lapsuusmaisemiin :) Ja arvatakaapa lähtikö nyt soimaan päässä.. Männikkömetsät ja rantojen raidat, laaksojen liepeillä koivikkohaat, ah, polut korpia kiertävät, kaidat, kukkivat kummut ja mansikkamaat... :)

Teippailemisiin!


2 kommenttia:

  1. Voi kuinka kiva uutinen, Teippitarha vierailee siis todellakin meillä Keski-Suomessa!!
    Ihanaa päästä oikein käsin koskettelemaan ja "silmillä ruokailemaan" näitä herkkuja :)
    Tervetuloa kevät ja messut ;)

    VastaaPoista
  2. Nähdään siis Intohimona Skräppäys -tapahtumassa! :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!