14. tammikuuta 2012

KOTOliving arpoo!

Olettehan huomanneet, että KOTOlivingissä on meneillään arpajaiset, jossa on arvontapalkintona Teippitarhan tuotteita? Osallistumisaikaa on perjantaihin 20.1. klo 14:ään saakka Kodon sivulla.

Mikä sitten on KOTO?
KOTOliving on sivusto, joka kerää, esittelee, kertoo ja ihmettelee kotoiluun (=homing) liittyviä asioita. Käsitöitä, sisustusta, kokkausta, elämänhallintaa ja hyvää arkea. Kotipesä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Paikka keskusteluun, verkostoitumiseen, linkittymiseen ja hyvän mielen jakamiseen.

Itse ainakin olen ihastunut KOTOlivingin monipuolisuuteen. Löytyy askaretta ja ideaa laidasta laitaan ja päivitystahti on huikea! Käy siis ihmeessä tutustumassa sivustoon, ihastut varmasti :) Koto löytyy myös radiosta, tv:stä ja Facebookista. Kotoa pyörittää puuhakas joukko Anu Harkin luotsaamana.

Mutta niin, ei kai nyt sentään postausta ilman jotain teippi-ideaa.. Tässä hieman yksinkertaisempi tapa tuunata riisipaperivalaisin, kuin aiemmin esittelemäni kattokruunun teko :) Kivaa ilmettä saa pallovalaisimeen ihan vain suoria masking tape pätkiäkin teippailemalla, vai mitä?

Kuva ja idea Petite Sand
Teippailemisiin!
PS. Tervetuloa kaikki uudet lukijat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!