31. tammikuuta 2012

Näkösuoja washi teipillä ikkunaan, osa 2

Edellisessä postauksessa kerroin, kuinka sellaisen ristikkotyylisen näkösuojan saa tehtyä ikkunaan. Ellei aikaa oikein ole, eikä intoakaan lähteä kovin tarkasti teippailemaan, saa näkösuojan tehtyä näppärästi myös ihan vain vaakaviivaa teipaten. 


Tässä 15 mm leveää washi teippiä / mt masking tapea on teipattu ihan vain vaakasuoraan ja välissä on aina paljasta ikkunaa kaistale. Tässä tekniikassa voi revitellä hyvin kuvioitujenkin masking teippien kanssa, yleisilmeen säilyessä kuitenkin rauhallisena. On myös helppoa tehdä jonkinlainen teippaus ja sitten vaikka ajan myötä vaihtaa ilmettä ja vaihtaa vaikka vain  jotkut vaakaraidat - teippi kun lähtee nätisti irti jälkiä jättämättä.

Tämän ikkunan voittekin nähdä myös Talo&Koti lehden numerossa 2/2012, sivulla 57. Pulma & Ratkaisu -palstalla Sanna Halla-aho esittelee erilaisia ratkaisuja ikkunan näkösuojiksi ja tämä ruutu sekä yksi kolmivärinen meidän teippaus pääsi myös mukaan! Kiitokset Sannalle kivasta jutusta!

Tähän ruutuun on käytetty 

Kuvasta näkeekin hyvin tuon eron, mitä eroa on mattavalkoisella ja tavallisella mt masking tapella. Mattavalkoinen on tosiaan kovinkin peittävää, kun taas "tavallinen - ei matta" masking tape on tuollaista selvästi läpikuultavampaa. Eli päästää myös valoa paremmin lävitse. 

Kolmivärinen poka esitellään blogissa vielä myöhemmin teko-ohjeineen!

Teippailemisiin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!