9. maaliskuuta 2012

Miia Teippitarhan vieraana!

Miia pitää kekseliästä blogia nimeltä Tee-se-itse-naisen sisustusblogi. Sain luvan näyttää kivoja teippailuja mitä Miia oli tehnyt :)


Nii-in, nuo mustat "nauhat" seinässä ovat mattamustaa mt masking teippiä. Ihana idea! Miia on sitten vielä lisännyt pari oikeaakin rusettia kehyksiin ja illuusio katosta roikkuvista kehyksistä on valmis! Miian postaus ja lisäkuvat löytyvät tästä.


Miia on myös raidoitellut vaatekaappien ovia. Kivan graafinen lopputulos ja helposti uutta ilmettä! Lisätiedot löydät tästä Miian postauksesta.


Ja jo aiemmin Teippitarhan blogissa esiteltyjä ikkunoiden näkösuoja-ideaa Miia on jatkojalostanut ja teipannut tv-tason ikkunat, jotta av-laitteet eivät näy niin selvästi ovien takaa. Hyvä idea! Miia myös kertoo, että kaukosäädinkin toimii ihan moitteetta teippailuista huolimatta! Lisätiedot löydät Miian tästä postauksesta.

Miia on käyttänyt näissä teippailuissaan mattamustaa ja -valkoista, sekä hopean väristä mt masking teippiä, eli kolmesta rullasta on riittänyt jo näin moneen teippaukseen :)

Kaunis kiitos Miialle kun sain hänen näppäriä ideoitaan ja kuviaan täällä näyttää! Kurkkaapa hänen blogiinsa muutenkin. Sieltä löytyy nimittäin paljon lisää kekseliäitä ja kauniita sisustusideoita! :)

Teippailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!