15. maaliskuuta 2012

My favourite mood boards :)

Tiedättehän ne ihanat mood boardit, joita näkyy tällä hetkellä lehdissä, blogeissa jne. Sellaisia ihania kortti, kuva, lippu jne. kollaaseja, joiden kiinnitykseen on useasti käytetty näitä mt masking teippejä :) Tässä mood board ihanaisen JohannaKoon tekemänä, Löytö -blogista!

Ihana vai mitä! Tykkään erityisesti tuosta tavasta rajata mood board mattamustalla masking teipillä. Antaa ryhtiä ja kokoaa inspiskuvat kivasti yhteen. Värikkäät teipit ja kuvat tuovat sitten raikkautta. Johannan mood board postauksen löydät tästä!

Kiitos kiltti JohannaKoo kun sain kuvan täällä näyttää :)

Jep, tuo yllä oleva mood board on kyllä ihana, mutta sori Johanna, mun lemppari on kuitenkin tämä.. ihan pikkasen vaan lempparimpi.. noh, ymmärtänet kyllä :D

Löytyy nimittäin meidän lastenhuoneesta..


Moodboard on suoraan suomennettuna tunnelmataulu ja tästä jos jostain tulee aina hyvä tunnelma. Ja kyllä vain, nämäkin kuvat on kiinnitetty mt masking teipillä. Vieläpä sellaisilla jotka pikku Picasso on itse valinnut. 

 ..ja tässä myös kiinnitellyt itse teippiä - tuo perheen pienin Picasso - suloista :)

Tämä mt masking teippi käy todella hyvin myös niiden pikkutaiteilijoiden piirrustusten ja maalausten kiinnitykseen. Kun taidenäyttelyn teoksia haluaa taas vaihtaa, on se helppoa kun teippi irtoaa vielä näppärästi seinästä ja teoksestakin. Teipit antavat myös kivat "raamit" piirrustuksille.

Teippailemisiin!

6 kommenttia:

 1. Ymmärrän!! Ah, ihana pikku Picasso. Niin sööttiä, kun pikkuset teippaa <3 Ole hyvä kuvasta! :)

  VastaaPoista
 2. :) Hyvä hyvä! Juu, nämä teipit on kyllä mainioita pientenkin käsiin. Jos teippiä menee vähän väärään paikkaan, niin saa onneksi (yön pimeinä tunteina ehkä, ettei pieni loukkaannu) helposti poiskin :)

  VastaaPoista
 3. Löysin kauppasi ja blogisi Turun Sanomissa 4.3. olleen jutun perusteella.

  Teipithän näyttävätkin hienoilta, pakko siis kokeilla!

  Koska rakastan postimerkkejä, päädyin ensimmäiseksi kokeiluksi tilaamaan http://www.teippitarha.fi/product_info.php/postimerkit-masking-tape-sarja-p-525

  Kuulostaa hyvältä, että mt:n saa irroitettua ilman että jäisi jälkiä. Entäs sitten paperiteipit? Ovatko ne ominaisuuksilta samanlaisia kun mt:t?

  Ihastuin nimittäin tähän tuotteeseen http://www.teippitarha.fi/product_info.php/rullan-setti-paperiteippi-flora-fauna-paperiteipit-p-354

  En vaan vielä malttanut sitä tilata, ajattelin ensin katsoa mitä pidän nyt tilauksessa olevasta postimerkkiteipistä + selvittää sinulta olisiko tämä ihana setti mahdollisesti samantyyppistä tavaraa kuin se. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, että juttu TS:ssa innosti teippailuun! Kiitokset myös tilauksesta! :)

  Nämä mt masking teipit ovat niitä parhaita markkinoilla olevia masking / washi teippejä, joten niissä on myös nuo parhaimmat ominaisuudet. Paperiteipissä on eri valmistaja (Amerikasta), joten en valitettavasti voi luvata sen toimivan yhtä hyvin kuin tuo mt.

  Oma käyttökokemus mt masking teipistä (+tiedot valmistajalta)on myös paljon suurempi kuin tuosta paperiteipistä, joten siksikin uskallan masking teipistä luvata enemmän.

  Summa summarum: Paperiteippi ei varmastikaan toimi yhtä moitteetta kuin mt masking teippi. Yhtäläistä näille molemmille on se, että molempia voi katkoa ihan käsinkin ja molemmat ovat happovapaita (eivät vaurioita valokuviakaan). Mt masking teippi on kuitenkin läpikuultavampaa ja ohuempaa, sellaista "pehmeää" ja sulautuvaa, kun laittaa teippiä useamman kerroksen päällekkäin.

  Toivottavasti tästä oli apua :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon, on vastauksestasi apua!
  Nyt jo on tullut mieleen erilaisia asioita, joihin ennen minulle täysin tuntematonta mt masking teippiä käyttäisin, joten jos tuo nyt tilauksessa oleva osoittautuu vähänkään niin kivaksi kuin kuvittelen, niin eiköhän uutta tilausta ole tulossa aika pikaisesti. :) - Ja mikäs on tilatessa, kun jo mainostinkin kauppaasi omassa blogissani http://sfimail.blogspot.com/ :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä juttu!

  Juu, kyllä tuo teippailu helposti mukanaan vie :) Kiitokset kivasta postauksesta!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!