3. maaliskuuta 2012

Värikäs kalenteri

Mt masking tape on näppärää myös merkkaustarkoituksessa. Tässä vinkkiä, miten saada kalenteri-menot kertasilmäyksellä näkyviksi. 

On parikin eri tapaa, jolla kalenteri-merkinnät voi ryhmitellä. Voi valita tiettyä teippiä tai värisävyjä aina yhden perheenjäsenen menoille, esim. sinisävyiset teipit perheen esikoiselle. Tai sitten ryhmittelee värit menojen mukaan, vaikkapa urheilumenot vihreällä. 


 Näiden lisäksi teipeillä voi merkkailla kalenteriin mitä ikinä vain keksii, ystävien ja sukulaisten synttärit näkee kertasilmäyksellä kun merkkaa ne aina jollain värillä. Kirjastokirjat tulee palautettua ajallaan kun tietty teippi kertoo lainausten eräpäivän. Nämä värikoodit auttavat myös lasta hahmottamaan kuinka pitkä aika mihinkin asiaan on. "Miten monta yötä on kun on Tuukan synttärit?" "Nyt on pinkki vinoraita-päivä, synttärit on kun päivässä on kultaiset pallot." :)

Tämä kalenteripohja on tulostettu sivustolta whoneedsacalendar.com. Sieltä voi helposti tulostaa tarvittavan kalenterisivun. Ainut miinus on se, että kalenterin viikot alkavat aina sunnuntaista, mutta kun vähän leikkaa-liimaa ja askartelee, niin kalenterista saa Suomi-version :)

Ja niin, kalenteri on kiinnitetty uudella mt Hakaneulat ja nuppineulat teipillä. Aika vekkuleita :)

Teippailemisiin!ps. Puodin puolelle lisätty uusia kohokirjoitusteippejä - vihreä, violetti, keltainen ja sininen! Harmi vain, että tehdas teki jonkun virheen ja eivät toimi Dymo Juniorissa. Dymo Omegassa toimivat hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!