12. toukokuuta 2012

Marikan skräppileiska ja Kauppavinkki!

(This one is for you mom :) Äiti kun ei ole vielä päässyt perille että mitä se skräppäys oikein on :))

Marika on käsistään näppärä paperiaskartelija ja tehnyt allaolevan kivan skräppisivun, johon on käytetty meidän uusimpia japanilaisia washiteippejä.

Kuva: Marika
 Kaunis ja harmoninen kokonaisuus :) Teippi peittää myös näppärästi kuviin tulostuneet päivämäärät!

Kuva: Marika
Marika kertoo blogissaan, että tuo pmmp-teksti on tehty ihan vain päällystämällä valkoinen paperi washiteipillä ja sitten stanssaamalla. Hyvälle näyttää!

Niin ja äiti (+muut), jos nyt ei vielä kuitenkaan auennut mitä se skräppäys on, niin kurkkaa Marikan blogiin :) Siellä muitakin kivoja askarteluja!
Kiitokset Marikalle kun sain leiskaa täällä näyttää :)

Sitten kauppavinkkiin joka sopii enemmän kuin hyvin tähän skräppäys teemaankin!

Belles Scrapbooks on avannut kivijalkakaupan Tampereelle - Satamakatu 3:een (Porcellanan viereen)! Avajaiset olivat tänään ja käytiinpä mekin siellä pyörähtämässä.


Bellesin valikoimista löytyy laaja valikoima skräppäystarvikkeita ja ovatpa nuo tuotteet kivoja muuhunkin askarteluun ja käsillätekemiseen! Bellesissä on esillä myös ihania esimerkkejä, mitä kaikkea tuotteista voi tehdä. Ja juu-u, Bellesillä on myös valikoima mt masking teippejä meiltä :) Löytyvät näppärästi heti kassan vierestä!

Puodin omistaja avajaistunnelmissa :)
Nyt siis kipinkapin tutustumaan tähän uuteen puotiin Tampereella! Belles on auki ti-pe klo 10-17 ja la 10-14! Puodissa on kivasti huomioitu myös lapset - heille on oma pikku pöytä jossa leluja ym. - itse voi rauhassa tutkailla valikoimia :) (testattu tänään omilla lapsilla - hyvin toimi!! :))
Onnea ja menestystä Bellesille!!

Sitten vielä aasinsiltana - IS12 tapahtumassa ja Helsingin Kädentaidot -messuilla jo meillä myynnissä olleet uudet laadukkaat japanilaiset washiteipit löytyvät nyt myös verkkokaupastamme! Yli 60 uutta kuosia! Ovat happovapaita (kuten myös mt masking tape), joten sopivat hyvin myös skräppäykseen ja valokuvien kiinnitykseen - kuvat eivät vaurioidu. Lisäksi sopivat samalla lailla kaikkeen muuhunkin, kuten mt masking teipit - mielikuvitus vain rajana :)

washiteippi Japanista
Nyt moni saattaa ihmetellä että mikä on mt masking tape ja mikä washi teippi. Noh, itseasiassa molemmat ovat periaatteessa sama asia. Tuo mt brändin masking tape on washiteippiä ja washiteippiä voi sanoa myös masking teipiksi. Mt masking tape tosin on se the original teippi, josta tämä koko värikäs ja kuvioitu riisipaperiteippi-villitys on alkanut. Näinollen mt masking tape on myös se washiteippien Rolls Royce - paras kaikista laadultaan. 

mt masking tape Japanista
Nämä uudet verkkokauppamme washiteipit ovat myös laadukkaita japanilaisia, mutta mt masking teippiin verrattuna hivenen jähmeämpiä ja mattapintaisempia ja näinollen eivät myöskään ihan niin läpikuultavia kuin mt masking teipit (erona myös se että rullassa on aina 15 m kun mt masking teipeissä on aina 10 m rullassa). Kysykää vain, jos jokin vielä mietityttää :)

Teippailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!