1. elokuuta 2012

Haaste(el)lista Blogitapahtuma!

Hei kaikki skräppääjät ja muut paperiaskartelijat! Oletteko huomanneet piakkoin alkavan Haaste(el)lista Blogitapahtuman?Tapahtuman organisoijina toimivat Tutteli ja Anniska. Heidän blogeistaan löydät lisätietoa (klikkaa edellä olevia nimiä!). Kannattaa siis kurkistella mitä haasteita heidän blogeistaan paljastuu 3.-5.8! Palkintona mukavia lahjuksia sponsoreilta ja toki siis myös teippejämme :)

Tässä myös pieni teippaus-vinkki, vaikka Haaste(el)lista Blogitapahtumassa käytettäväksi - Nuolikuvion tekeminen teipillä!


1. Washi / masking teippi sopii tähän todella hyvin pehmeytensä takia, mutta mikäpä ettei näitä nuolia voisi tehdä muistakin teipeistä :) Itse käytin tässä koralli vaakaraita mt masking teippiä.
2. Nuoli lähtee muodostumaan kun teippaat teipin 90 asteen kulmassa itseensä.
3. Käännä teippiä taas 90 asteen kulmassa ja teippaa teippiä nyt alaspäin. - yksi nuolenkärki on valmis!
4. Ja jos haluaa tehdä nuolista pidempääkin kuviointia, niin sitten ei muuta kun samalla tekniikalla useampia nuolia vieretysten. Helppoa ja nopeaa!

Idean alkuperä on jostain Ameriiiikan maan blogista, valitettavasti en muista mistä. Kuva nuolenpäistä vain jäi muistiini ja halusin näitä itsekin testailla :)

Teippailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!