17. elokuuta 2012

Intohimona Askartelu!

Teippitarha osallistuu Intohimona Askarteluun Helsingin Sörnäisissä Suvilahden Kattilahallissa 25.-26.8.2012!Tapahtuman kattavat nettisivut löydät tästä. Kyseessä on siis nyt jo kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma, jossa mukavia työpajoja, mielenkiintoisia demoja ja ennenkaikkea ihania, Intohimoisia Askartelijoita. Paikalla myös monta näytteilleasettajaa, joten saat hankittua askartelumateriaaleja näppärästi eri tarpeisiin yhdestä paikasta.Tänä vuonna Intohimona Askartelu -tapahtumassa on uutuutena askartelijoiden oma alue, jossa sinulla on mahdollisuus myydä oma tekemiäsi askartelutuotteita ja siinä sivussa sinulle ylimääräisiksi jääneitä askartelutarvikkeita. Lisätietoja voit katsoa tapahtuman sivuilta. Sivuilla myös askarteluvinkkejä!
 
Teippailuidea: Teippaa maljakko teeman mukaan. Teipit kestävät käsipesunkin! Taustalla näkyy näkösuojaksi teipattu tuuletusikkuna.
Nähdäänhän siellä? Ota tapahtumaan mukaan oma Dymosi, niin voit testata paikan päällä että toimiiko nauhamme juuri sinun laitteessasi (jos on joku muu kuin Junior tai Omega). Pidetään myös peukkuja että meidän (jälleen) uudet washiteipit ehtivät tapahtumaan mukaan. Siellä pääsette näkemään ne ihan ekana. Messujen jälkeen siirrellään sitten verkkokauppaan :)

Teippailemisiin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!