16. elokuuta 2012

Teipbailut kisa alkakoon!

Jo joku aika sitten lupasin, että kun sadan lukijan raja menee rikki, niin polkaistaan kisa käyntiin. Nyt on sen aika - kiitokset siis teille kaikille lukijoillemme! Nyt kun Teippitarhakin täyttää vuoden, on kiva käynnistää kisa, jossa juuri Sinä pääset esittelemään omia teippailujasi! Eihän Teippitarhankaan taru olisi kestänyt edes vuotta ilman teitä ihania teippailijoita :) Käynnistetään siis Teipbailut!

Homman nimi on tämä:
Lähetä meille kuva jostain, mihin olet käyttänyt teippejä. Olkoonpa ne sitten masking / washi teippejä tai muovipintaisia kuvioteippejä, pitsi- tai kangasteippejä tai kohokirjoitusteippejä. Tässä ei nyt rajata mitään* pois, eli kisaan osallistut lähettämällä kuvan itsellesi mieluisimmasta sinun tekemästä teippailusta. Se voi olla sinulle mieluisa koska se on todella kaunis tai esim. niin näppärä vinkki, jonka haluat jakaa muillekin. Mutta kunhan on sinun itsesi tekemä ja kunhan siinä on teippiä - edes jossain kohtaa :)  *ok, toki asiattomat kuvat rajataan kisan ulkopuolelle, mutta en usko teiltä sellaisia edes saavani :)

Kuvia voit alkaa lähettämään meille nyt heti osoitteeseen:
kisa (a) teippitarha.fi
Kuvia on aikaa lähettää aina elokuun 2012 loppuun saakka.

Kuvan vaatimukset ja kisaan osallistumisen ohjeet:
 • Kuvan tulisi olla valmiiksi pienennetty ja maksimileveys 650 px (ellet osaa kuvaa pienentää, niin voit lähettää suurenkin kuvan, teemme pienennyksen sitten täällä)
 • Kuva saa olla kollaasi useasta kuvasta, mutta kollaasissa tulisi esitellä vain tätä yhtä teippailukohdetta.
 • Kuvassa saa olla esim. blogisi osoite tai muu vastaava "leima"
 • Kuvan ei tarvitse olla sinun ottamasi, mutta teippailun tulisi olla sinun tekemä
 • Teippailun ei tarvitse olla uusi, eli se on saanut jo näkyä jossakin (myös täällä Teippitarhan blogissa)
 • Lisätarkennus: Kisaan voi osallistua max yhdellä kuvalla / hlö :)

Kun lähetät kuvan meille, laita viestin otsikoksi teippailusi nimi. Itse viestissä voit halutessasi kertoa muutamalla sanalla miksi juuri tämä teippailu on se "the" teippailu sinulle. Kerro viestissäsi myös millä nimellä / nimimerkillä haluat esiintyä teippailusi kanssa, halutessasi voit antaa myös blogisi osoitteen, johon voimme viitata kuvan yhteydessä. Mikäli olet esitellyt tuon teippailusi laajemmin blogissasi, liitä myös ko. postauksen linkki viestiin mukaan. Mutta ilman muuta myös ilman blogia voi kisaan osallistua :)

Tässä kuva äidin mieltä lämmittävästä teippailusta jonka meidän esikoinen teki ihan itse koruuni. Medaljongin sisällä ei ollut aiemmin mitään ja yllätys oli suuri, kun pieni poikamme oli kaikessa hiljaisuudessa teippaillut omilla teipeillään medaljongin sisään pikku autot. "Äiti, nää autot on niinkun minä ja pikkuveli!" Awww <3
Kun syyskuu koittaa, lähdemme me tuottamaan postausta, jossa teidän teippailukuvat esitellään. Parasta teippailua pääsee sitten äänestämään kuka vain blogin lukija.

No entä palkinnot?
Eniten ääniä kerännyt teippailu voittaa 30 € lahjakortin Teippitarhaan. Myös kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 20 € lahjakortti Teippitarhaan. Sitten varmaan joku tuotepalkinto kakkossijan saaneelle. Nämä nyt ainakin :)

Mukavia teippailuja!
PS: Jos teippivarastosi kaipaa täydennystä vaikka nyt Teipbailuja varten, niin tänään on hyvä hetki tilata: 
 • Kaikkien tänään torstaina  16.8. tilanneiden kesken arvotaan lahjakortti Teippitarhaan 1 v. synttäripäivän kunniaksi - palkintona lahjakortti tilaamallasi summalla!
 • Myös postikulut ovat vielä torstain 16.8. ajan vain euron / tilaus!

2 kommenttia:

 1. Mainio kilpa!
  Mieleeni juolahti vain eräs kysymys: Kuinkamonella teoksella yksi ihminen saa osallistua?
  Onnea 1v. johdosta!!

  VastaaPoista
 2. Kiva että tykkäät!
  Hyvä kysymys, täytyy tarkentaa tuo vielä itse tekstiinkin.
  Mutta juu, valitettavasti täytyy rajata tässä kohtaa yhteen / hlö, että kisa pysyy helposti hallittavissa. Kun ei voi vielä tietää kuinka paljon osallistujia tulee. Toivottavasti useita :)

  Kiitokset onnitteluista! :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!