6. syyskuuta 2012

Helsingin Kädentaitomessut 8.-9.9.

Ihan eka wow ja kiitokset runsaasta osallistumisesta Teipbailut-äänestykseen! Kiva että ekat Teipbailut on otettu näin mukavasti vastaan, niin kuvilla osallistumisten kuin äänten annonkin suhteen. Äänestysaikaa on vielä kivasti jäljellä - torstaihin 20.9. klo 23:59 saakka.

Oikea vastaus postauksen alla..
Sitten otsikkoon.. Helsingin Kädentaitomessut ovat nyt tulevana viikonloppuna 8.-9.9. Wanhassa Satamassa. Teippitarha on mukana myös! Tulethan moikkaamaan meitä ja katsastamaan tuotteet osastolle D2! D-halli on se halleista perimmäisin ja olemme siellä ikkunaseinän puolella. Otathan käteistä mukaan, osastollamme ei valitettavasti ole maksupäätettä ja näin on varmaan monen muunkin osaston kohdalla.


Otamme mukaan myös jouluaiheisia teippejä, joten voit hankkia tarvikkeita helposti vaikka joulukortteja varten :) Mukana myös pienehkö valikoima vanhoja aitoja kohopainokirjasimia puusta. Ihania leimaamistarkoituksessa ja ihan vaan sisustuselementtinäkin! Olemme etsiskelleet näitä ympäri Suomea lisää, mutta vähissä tuntuvat olevan (saa vinkata jos tietää mistä vielä löytyisi :)). Yhtä mallia löydät vielä myös verkkokaupasta. 

Ja jotta postaus olisi nyt todella iloista asioista toiseen pomppimista, niin vinkataanpa vielä Maikkarin koti-sivuston jutusta - Hannele teki kivan jutun, jossa kerrotaan mm. taustaa Teippitarhan synnystä sekä kuvapoimintoja blogin vanhemmista teippauksista. Voit lukea jutun täältä.
Kiitokset Hannelelle :)

Ensi kerralla sitten taas vähän enemmän teippailua :)
Teippailemisiin!
Oikeat vastaukset Lego-arvoitukseen: 
Oikeanpuoleiseen kuvaan on ilmestynyt ovelle Lego-sotilas ja viiriin vähän timantti mt masking teippiä. Rakennus ym. on esikoisen käsialaa, äiti ehdotti ja teippasi tuon viiriteipin :D Myöhemmin tulossa lisää myös Lego-teippailuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!