28. syyskuuta 2012

Kakkuja ja teippejä monella tapaa

Meillä on juhlittu, monta päivää eri kokoonpanoilla meidän rakkaita lapsukaisia :) Pienempi tykkää Nalle Puhista, Tikrusta ja ampissii (=ampiaiset, kiitokset ja vilkutus naapurin tytölle kivasta sanasta jonka opetti meillekin :) ), isompi niistä Angry Birdseistä. Ok, niistäpä sitten juhlien teemaa :)Pienemmän juhlakakku oli perinteinen kermakakku. Ja ei juhlia ilman viirejä. Tyrkkäsin paperipillit nyöriin teipattujen juhlaviirien tikuiksi. Viime vuonna tikkuina käytettiin grillitikkuja :) Pienenä kuriositeettina, tuossa viimevuoden postauksessa mainitsemani lasten nimet taikataikinasta, jotka teippasin mt masking teipillä lasten huoneeseen - ovat seinällä edelleen. Hyvin siis pitää tämä laadukas mt masking tape.


Esikoinen isompana osasi kertoa hyvinkin tarkasti mitkä Angry Birds hahmot ym. kakusta pitäisi löytyä. Hänen kakkunsa oli päärynähyydykekakku - näin saatiin luotua "vihreää ruohoa" lintujen ja possujen alle ja olipa kakku itse juhlasankarin suosikkiherkkuakin.

Heeii, mitäs nyt - tässähän ei ole teippiä ;) Mutta vinkkinä - mustat tuollaiset tikkumalliset nonparellit toimivat hyvin silminä ja possujen sieraimina
Ja juhlat jatkuivat :) Nyt juhlijoina pikkukavereita jotka eivät niin täytekakuista perusta - tehdäänpä sitten toffeemuffareita kermapursotuksella, vähänkuin pikkukakkuja.

Teippiviirit tälläkertaa muffareiden päällä
Lisänä simppeli jätskikakku ja jo tutut Angry Birdsit ja pilliviirit :)

Possutkin saivat vähän rakennelmaa ympärilleen Fanipaloista :)
Onko teilläkin vietetty Angry Birds-teemajuhlia? Taitaa olla ihan suosikkiteema tällähetkellä :)

Teippailemisiin!
Kakkujen päällä olevat hahmot tein sokerimassasta ritsaa ja punaista lintua lukuunottamatta - ne ovat ostettuja

4 kommenttia:

 1. Kiitos :) Ja joo, oman väenkin herkuttelua helpotti vähän kun oli vaihtelevat kakkutarjoilut, ei perinteistä täyskäriä joka päivä :)

  VastaaPoista
 2. Onpa herkulisen ja kivan näköistä, teippitarhassahan taitaa häärätä myös oiva kondiittori :) Paljon onnea lapsukaisille näin jälkikäteen!
  Ps. Ei voi olla mainitsematta kuinka herkkuja pitsiteipit ovat, siis niin ihania,mm. mummilan peili sai aivan uuden ilmeen kun pitsiteipillä sen tuunasin :)
  T. Äippä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, olen vaan kovin innostunut näpertelijä ja mitäpä muuta kun näpertelyä nämä pienet massahahmoni on :)
   Kiitokset onnitteluista!
   Kuulostaa kivalle tuo pitsillä somistettu peili - kiva idea!

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!