22. syyskuuta 2012

Paperipilli possupops

Tiedättehän ne Cakepopsit - herkullisia kakkupalleroita suklaakuorrutuksella tikun päässä. No, mitä tehdä jos juhlien teemana on Angry Birds, mutta aika on rajallinen eikä ehdi Cakepopseja pyörittelemään ja kuorruttamaan possun näköisiksi - oikaistaan aikalailla ja tehdään Paperipilli Possupops!


Resepti on varsin yksikertainen: 
Osta nippu tikkareita. Tulosta haluamiasi kuvia (tässä tapauksessa ne Angry Birds possut), leikkaa kuvat ja teippaa kiinni tikkariin. Kivaa askartelua lastenkin kanssa!

 
Tässä kohtaakin voi jo huokaista ja laittaa possupopsit tarjolle, mutta jos haluaa possut kurkistelemaan vähän korkeammalta juhlapöydässä, niin eipä muuta kun tikkarinvarsi koristeellisen paperipillin sisään ja valmista on! Sokerina pohjalla on todellakin sokeri pohjalla, joka pitää Possupopsit nätissä ryhmässä ;)Näitähän voi askarrella vaikka mihin teemaan sopiviksi. Aika suloisille näyttäisivät vaikka häissä tikkariin teipatut sydänkuvat sydänpillivarrella :) Ja toki pillivarret sopivat ihan niihin oikeisiin cakepopseihinkin!


Tarvinneeko nyt enää mainostaakaan, mutta valikoimistamme saa siis nykyisin myös paperipillejä :)

 Teippailemisiin!

6 kommenttia:

 1. Kiva kun tykkäät :)
  Joo, tämä on nopea ja näppärä tarjoiltava!

  VastaaPoista
 2. Kiva idea todellakin. :) Nää teipit muuten mitä teiltä saa pistää mielikuvituksen lentoon. Viimeeksi boordinauhaksi muuttuivat mulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) Joo, niin se taitaa olla että kun näillä vauhtiin pääsee niin loppua ei näy :D

   Poista
 3. Hauskat juhlavat possupopsit! :)
  Käy kurkkaamassa täällä http://pictopical.blogspot.fi/2012/09/well-taped.html miten minä juhlistin Teipbailuissa saavuttamaani viidettä sijaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jaoit linkin :) Olipa kaunis kynttilälyhty!

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!