17. syyskuuta 2012

Teetä & teippiä +lukijaetu

Teipeistä on "sattuneesta syystä" tullut itselle sellainen Pirkka-niksien sukkahousut - jos joku menee rikki tms. niin ekana mietin, että auttaiskos tässä nyt teipit. Tässä mt masking washiteipit irtoteepussien sulkijoina.

Teepussien lisäksi myös teepussinalustaa on teippailtu - kestää myös vesipesun!
Kuvissa näkyvät teet on ostettu Teekauppa.fi:stä. Teekauppa.fi on suomalainen verkkokauppa, jolla on kattava ja laadukas irtotee-valikoima. Lue juttu loppuun sillä saat Teekauppaan lukijaedun :)

Ostin kokeeksi muutamia eri makuja ja oli todella positiivinen yllätys, miten tee todella maistui sille mitä pussissa kerrotaankin. Tiedättehän sen ilmiön kun paketin kyljessä hehkutellaan mitä herkullisimmilla mauilla ja sitten kun itsellesi teen keität, niin maku on parhaimmillaankin vain juuri ja juuri tunnistettavissa? Teekaupan tuotteiden kohdalla maut olivat sopivan voimakkaita ja mikä tärkeintä - herkullisia!

Pusseissa pari eri teippaustyyliä
Nuo teet toimitetaan niissä perinteisissä pussukoissa, mutta mukana ei tule pussinsulkijaa. No mutta, mt masking tape apuun ja pussin saa näpsäkästi ja kauniisti kiinni! Juuri tämä teippi* lähtee mukavasti irtikin tästä pussista, kun rauhallisesti avaa. Lisäksi kun se tarttuu uudestaan ja uudestaan aina siihen asti kun teippi pysyy puhtaana, niin hyvin toimii tässäkin tarkoituksessa! 
*mt masking tape on se huippulaatuisin washi / masking teippi, joten siksi suosittelen tähän käyttöön juuri niitä


Teekauppa halusi antaa nyt kaikille Teippitarhan blogia lukeville kivan tutustumisedun verkkokauppaan: 
Kun teet tilauksen Teekauppaan, syötä alennuskoodikenttään koodi:
teippitarha
niin tilauksesi loppusummasta Teekauppaan tipahtaa pois 15% Koodi on voimassa syyskuun 2012 loppuun asti! Teippitarha suosittelee lämpimästi :)

Teippailemisiin!

2 kommenttia:

 1. Nyt osui ja upposi! Nimittäin tuo kuvatekstisi "kestää myös vesipesun". Söimme juuri ja harmittelin kun uuden salaattiastiana käyttämäni keramiikkavadin rosoinen pohja raapii ikävästi pöytää. - Vaan eipäs raavi enää kun siellä on perhos-washit! :) Pesen astian aina käsin, joten kyllä perhoset siellä vadin alla aikansa kestävät, ja kun irtoavat, niin pistän sitten uudet. Eli kiitos paljon, tästä postauksesta oli jo paljon iloa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan oli tosi hyvin keksitty! Ihan totta, pehmoinen washi myös suojaa! Kiva kun jaoit ideasi tänne :)

   Mukavia salaattihetkiä!

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!