16. marraskuuta 2012

Hyödynnä sipsituubi ja tee siitä paketti!

Taitava paperiaskartelija Maikko oli tehnyt niin mainion lahjarasian teippaillen, että jaan sen mieluusti kanssanne. 

Kuva: Maikko
Kuten Maikko postauksessaankin kertoo, kannattaa pohja käsitellä ensiksi jollain valkoisella, jotta purkin alkuperäiset kuviot eivät kuulla teippien läpi. Valkoisen pohjan voi tehdä esim. gessolla tai sitten liimaa ihan vaan valkoista paperia pohjaksi tai teippaa mattavalkoisella mt masking teipillä. Näin teipit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa.Teippeinä tässä on käytetty perinteistä japanilaista nuolikuvio teippiä violettina ja vihreänä.

Kannattaa tutustua Maikon Askartelupöydän ääressä -blogiin muutenkin. Taidokkaita paperitöitä ja muuta kivaa käsillä tekemistä. Lämmin kiitos Maikko kun sain paketin täällä näyttää :)

Teippailemisiin!
PS: Teippitarha viettää tämän viikonlopun Tampereen Kädentaidot -messuilla. Nähdäänhän siellä, osasto C613  :)

9 kommenttia:

 1. Nuo teipit ovat kyllää monikäyttöisiä!

  Kivoja ideoita ihmiset ovat keksineet:)
  Ps, blogissani on arvonta.

  VastaaPoista
 2. Juu, itsekin tykkään kovasti tästä Maikon teipatusta paketista :)

  VastaaPoista
 3. Hehe, aika hauska yhteensättuma. Mulla on just tollanen pahvinen putkilo....oisko ollu joskus viinipullolle...työn alla ;) Upee sipsiputkilo ja en hoksannu ajatella et niitäki vois käyttää. Kiva idis :)

  VastaaPoista
 4. Taisi mennä purkkien nimet sekaisin, sillä tässä on tosiaan kyseessä pullokotelo, mutta mainitsin, että voisi käyttää ehkä sipsipurkkiakin. Olen muuten tuunaillut näitä jo kolmella eri tavalla ja yksi on vielä paljastamatta. :)

  VastaaPoista
 5. Noniin, meni sitten puurot ja vellit allekirjoittaneella sekaisin :) Johtuisko siitä että messuviikonlopun eväinä oli mm. Pringles-sipsejä.. Ei tuota toista vaihtoehtoa vaikka hilpeä meno osastollamme olikin ;) Mutta hyviä idiksiä molemmat :) Kiitokset vielä Maikko!

  VastaaPoista
 6. Ah. Itse ajattelin päällystää jotain vanhoja espresso-purkkeja liitutaulutarralla, nyt kun sellaisen olemassaolon huomasin. Ihanaa! Ja kiva tämä putkilo. Tuleekohan mun purkeista yhtä kivoja... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että sait tästä inspiraatiota :)
   Kuulostaa mukavalle idealle tuo espresso-purkkien hyödyntäminen! Se näissä tuunausjutuissa on hauskaa, että aina voi tehdä vähän oman näköistä :)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!