8. marraskuuta 2012

Kädentaitomessuilla HKI ja TRE & osallistu vapaalipun arvontaan

Vuoden odotetuimmat kädentaitomessut ovat jo ihan ovella! Tulevana isänpäiväviikonloppuna (9.-11.11.) on Helsingin messukeskuksessa Kädentaitomessut ja siitä sitten viikko eteenpäin (16.-18.11.) Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa Suomen Kädentaidot. 
Helsingin Kädentaidoista löydät meidät paikalta 7n45 - Taitolavalle vievän "pääkadun" varrelta. Helsingin messut ovat osa Vihreän viikonlopun tapahtumakokonaisuutta ja samalla messulipulla pääsetkin katsastamaan myös Elma, Metsä, OutletExpo, Lemmikkimessut ja VM Motorsport Shown. Tapahtumaa koko rahan edestä :)

Tampereen Kädentaidoilla olemme samassa paikkaa kuin vuosi sitten, C-hallissa paikassa C613. Saimme tosin pari neliötä suuremman tilan mikä todella tulee tarpeeseen. Valikoima kun on vuodessa aikalailla kasvanut :) Molemmilla messuilla mukana myös uutuusteippejä ja toki hyvät messutarjoukset. Varaathan käteistä mukaan, koska verkkokauppana emme maksupäätettä valitettavasti omista.

Klemmareita ja teippejä??..
ARVONTA
Arvomme yhden vapaalipun Tampereen Kädentaito-messuille! Arvontaan osallistut kertomalla: mikä ominaisuus olisi kiva ja / tai tarpeellinen lisä verkkokaupassamme? Tai muita kehitysideoita? Vai onko kaikki jo ihan ok? Vastaa kysymykseen kommentoimalla tätä postausta. Vastausaikaa on maanantai-iltaan 12.11. klo 23.00 asti! Arvonnan voittaja kerrotaan heti tiistain aamupäivästä, joten tulethan sitten kurkkaamaan suosiko arpaonni!
EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut, kiitokset kaikille osallistujille!

Ja oikeasti - vastauksesi huomioidaan, Teippitarhan verkkokauppaa kun säädetään parempaan iskuun ja uudet sivut saadaan toimintaan toivottavasti vielä tämän vuoden puolella :)
 
..Tule messuille katsomaan mitä olen niistä väsännyt :)
Teippailemisiin!

39 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa , tampereelle olisi tarkoitus mennä :) Minä kaipaisin hakua värien mukaan - vihreä, musta, oranssi, jne... Eli haku palauttaisi teipit, joissa on päävärinä tai merkittävänä värinä se väri mitä etsin.

  VastaaPoista
 2. Olen menossa Tampereen messuille, joten vapaalippu tekisi poikaa jotta jäisi enemmän rahaa shoppailuun! ;)
  Itse olen kaivannut myös hakua värien mukaan, vaikka kyllähän ne löytää toisaalta sen hakukentän kautta jos haluaa. Silti voisi olla mukavampi etsiskellä tiettyä teippiä myös valikon kautta, jos sieltä saisi valittua etsimänsä tuotteen värin mukaan.

  VastaaPoista
 3. Ihan kelpo nettikauppa. Jos jotain toivoisin lisää niin jaottelua/hakua värien mukaan. Itse kun satun olemaan sellainen että kiinnostun eniten mustavalkoisista ja valikoimaa alkaa olla niin paljon että sen läpi selaamiseen menee aikaa jonkin verran.

  Samaan asiaan voisi myös auttaa se jos vaikka kaikki yhden kategorian teipit saisi näkymään yhdellä sivulla. Siitä olisi aika nopea rullailemalla poimia ne mitkä omaa silmää miellyttävät.

  VastaaPoista
 4. Tampereelle myös menossa :) Tuo värien mukaan lajittelu olisi kyllä hyvä juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuhis, Outi, Anni ja Mira,
   Kiitokset tuosta jaottelu-ideasta värien mukaan! Katsotaan saisiko sellaisen tuohon uuteen pohjaan näpsästi upotettua.
   Mutta myös haku-toiminnon kautta (ihan kuten Outi kertoikin) saa nykyisestäkin etsittyä värin mukaan teippejä. Ja jos käyttää tarkennettua hakua,
   http://www.teippitarha.fi/advanced_search.php
   voi kohdistaa haun vaikka vain tiettyyn tuoteryhmään.

   Ja juu, uudessa puodissa saa kerralla näkymään 50 tuotetta yhdelle sivulle (nykyisin 10 tuotetta). Eli ei ihan kaikkia mutta huomattavasti enemmän kuin nyt :)

   Poista
 5. Tampereelle, kiitos :D
  Toivoisin etusivulle suoraa linkkiä uutuuksiin, tähän mennessä on täytynyt klikkailla facebookin kautta jos niitä tahtoisi kurkkia.

  Näin kirjoitti Leea O.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Leea O.
   Pääset kurkkaamaan uutuuksia nytkin Teippitarhan sivuilta milloin vain kun klikkaa vasemmassa palkissa olevaa Uutuudet-otsaketta, eli sitä tekstiä siinä kuvan yläpuolella (otsikon alla aina vaihtuva kuva jostain uutuustuotteesta) :)
   http://www.teippitarha.fi/products_new.php

   Poista
 6. Jopa löytyi arvonta minullekin! :) Meinasin sanoa, että kaipaisin sitä, että kuvauksessa olisi kuva teipistä "avattuna" eli liimattuna vaalealle pohjalle, mutta sitten huomasin, että uusissa kuvissa näin taitaa jo ollakin. Joten eipä mulla mitään ehdotuksia sitten olekaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mt masking teipit on aina avattu enemmän näkyviin. :) Ja ne muut rullat mitä ei ole avattu, niistä yritetään ottaa aina kuva rullan joka kulmalta, jotta kuvio näkyisi mahd. hyvin.

   Poista
 7. Värien mukaan hakua minäkin toivoisin. :)

  Tampereen messuille olisi kiva päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuonne ylemmäs vastasinkin jo tähän. Toivotaan että uuteen tällaisen saisimme :)

   Poista
 8. Minäkin olen Tampereelle menossa/tulossa. Verkkokaupasta sanoisin vain sivujen ulkoasusta sen, että itse mieluiten luen mahdollisimman rauhallisia sivuja. Nyt taustan koukerot yhdistettynä pieniin kuviin teki minun silmiini sivusta rauhattoman. Tämä blogi on minun silmiini mukavampi lukea.

  Johanna

  VastaaPoista
 9. Pirkkahallille menossa, kuten aina. Sieltä viime vuonna löysinkin Teippitarhan. Nettikaupan etusivu on vähän liian kreisi minun makuuni: on liikkuvaa kuvaa, erivärisiä tekstejä ja erikokoista fonttia, hirveesti laatikoita ja koukeroita, niin ehkä sen olisi hyvä olla rauhallisempi. Vähemmän tekstiä, joka ois enempi samankokoista auttais jo asiaa :) Värihaku on kans hyvä idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna ja Petra,
   Juu, tiedän mitä tarkoitatte :) Verkkokaupan ilmeen olen kyhännyt reilu puolitoista vuotta sitten ja silloin itseäni viehätti kaikki maalaisromanttinen kiehkura ja koukero. Nyt itsekin kaipaan selkeämpää ilmettä ja kiva kun Johanna tykkäät blogin pohjasta - tämä on nimittäin uuden kaupan pohjana (tällä hetkellä, saattaapa mieleni vielä muuttuakin..). Eli selkeämpää ilmettä on luvassa mutta ei kuitenkaan ihan kliinistä ;)

   Poista
 10. Juu, Pirkkalaan tullaan ja ihan eka kerta livenä Teippitarha, ihanaa :)
  Minä taas puolestani pidän kovastikkin nettikaupan sivuista, kivan iloiset, kuten puodin tuotteetkin ja hyvin sieltä on onnistunut hyviä ostoksia tekemään :)
  Värihaku kyllä kuullostaa hyvältä idealta :)

  Äippä

  VastaaPoista
 11. Tampereelle mieleni tekevi... Teipit on mulle uus tuttavuus ja erittäin mielelläni tulisin ihan paikan päälle katsastamaan ideoita. Terv. Marika K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arpa-onni ei nyt valitettavasti suosinut. Toivottavasti pääset messuille kuitenkin :)

   Poista
 12. Nettikauppa on ihanan värikäs ja kattava, tilaamisesta ei (vielä!) kokemusta..
  Tampereella nähdään, ihastuin viimeksi vanhoihin kirjaisimiin, niitä voisin nettikaupasta katsoa ja ostella enemmänkin :)

  Terkuin Emilia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että värikäskin ilme miellyttää :)
   Kirjasimia on nytkin messuille mukaan tulossa :) Nähdään siis messuilla!

   Poista
 13. Värihakua ja yksinkertaisempaa graafista ilmettä toivon minäkin. Lisäksi tuotesivuilla voisi olla kuvallisia esimerkkejä siitä, mitä juuri kyseisellä teipillä on keksitty tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylemmäs tästä jo kommentoinkin, eli ilme tulee selkeytymään mutta ei kuitenkaan ihan pelkistetyksi.

   Ja tuo kuvalliset esimerkit on varmasti hyvä juttu. Muutamissa tuotteissamme sellaiset onkin (ja on roikkunut to do-listalla pidempään..) Lisäillään sitten uuteen puotiin :)

   Poista
 14. Tykkään siitä, että blogissa on konkreettisia esimerkkejä kuinka teippejä on käytetty. Mielestäni teipit on jo nyt hyvin järjestyksessä, itse ainakin olen löytänyt helposti etsimäni teipin. Treelle olis kiva päästä teitä livenä näkemään :)

  T:Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Ja Onnittelut! Random.org arpoi sinut voittajaksi kommentoijista! Postaus ja meiliä sinulle tulossa ihan pian :)

   Poista
  2. Enpä löytänytkään meiliosoitettasi sivuiltasi - voitko lähettää siis meille meiliä: info (a) teippitarha.fi :)

   Poista
 15. värien mukaan hakua kanssa toivoisin. Tampereelle ollaan tulossa joten lippu ois mieluinen yllätys!

  x_unraed at hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on nyt ollut kovin suosittu toive, toivottavasti saadaan toteutettua uuteen puotiin!

   Poista
 16. lisää tuotetietoja, aika värikäät ovat. muuten mielyttävät silmää.

  Tampereen messuille ollaan kolmatta kertaa jo tulossa peräkkäin.

  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikkyys vähenee jatkossa hieman :) Ja juu, huomioidaan tuo tuotetieto-toive!

   Poista
 17. Värien mukaan kategorisointia on jo toivottu paljon. Nettikaupassa tuotekuvat ovat erittäin tärkeät. En tiedä millainen kuvauskalusto teillä on, mutta toivoisin peruskuvia valkoisella taustalla ja hyvällä valotuksella. Joidenkin tuotteiden käyttökuvia voisi olla erikseen. Kaupan yleisilme voisi olla neutraalimpi (koskien erityisesti sivupalkkeja), koska itse tuoteet ovat niin monivärisiä. Tuotteiden selailuun voisi olla näkymä, jossa on vain paljon tuotekuvia ja lisäksi korkeintaan tuotteen otsikko. Tuotekategorioissa voisi olla tuotetyyppikategorioiden lisäksi myös kategorioita teemojen mukaan. Itse en etsi jotain tiettyä teippiä vaan haluaisin selailla mahdollisimman paljon eri vaihtoehtoja löytää siten kivoimmat tuotteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset useasta kehitysideasta! Tässä vastauksia muutamiin. Muihin kohtiin on vastattu aiemmissa kommenteissa.

   Kuvauskalustona on järkkäri lisäsalamineen ym. mutta osa kuvistamme on omasta mielestänikin melko huonoja (esim. paperipillien kuvat). Näissä tulee usein aikapaineet vastaan (julkaistako uudet tuotteet ei niin täydellisillä kuvilla vs. lykätä uusien tuotteiden julkaisemista) ja monesti tuo julkaisu voittaa.

   Valkoinen tausta tuotteiden taustalla rauhoittaisi varmasti yleisilmettä, mutta tässä kohtaa haluttiin poiketa yleisestä nettikauppojen linjasta ja valita kuoseja & värejä tuotekuvien taustalle :)

   Poista
 18. Minä toivoin löytäväni nettisivulta tietoa mitä eri käsitteet "teippimaailmassa" tarkoittavat. Esim. mitä eroa on washi- ja masking-teipeillä. Mutta ehkäpä tieto löytyy täältä blogista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme yrittäneet avata tätä aina tuotetiedoissa kohdassa
   "Mikä masking tape / washi / jne."
   Mutta kattavan esittelyn löydät mm. tästä postauksesta vielä :)
   http://teippitarha.blogspot.fi/2012/10/washiteipeissakin-on-eroja.html

   Poista
 19. selkeät kuvat teipeistä auttavat tekemään valintoja isosta valikoimastanne ja värien mukaan lajittelu myös.

  VastaaPoista
 20. Ideapankki voisi olla kiva lisä. Erityisesti kiinnostaisi muiden käyttäjien matalan kynnyksen kokeilut. Nina t.

  VastaaPoista
 21. Olen itse löytänyt teippailuideoita vaikka kuinka ja paljon juurikin blogistanne, myöskin washi- ja masking teippeistä oli vasta kattava postaus, eli kaikkiaan loistavat sivut ainakin minun tarpeisiini :)
  Myös tilaus on ollut helppoa ja onnistunutta, toki valikoimaa on aivan mielettömästi, mutta sehän on ehdottomasti vain iso plussa!!
  Elikkä Tamperetta kohti viikonloppuna :)

  T.Teippifani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti arvonta-aika umpeutui jo edellisiltana joten kommenttisi ei ehtinyt enää mukaan arvontaan.

   Kiitokset kuitenkin, oli kiva kuulla :) Nähdään Tampereella!

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!