26. marraskuuta 2012

Kotoliving kävi kylässä :)

Tiedättehän Anu Harkin luotsaaman Kotoliving-sivuston? No entä tiesittekös, että Anu kera muiden puuhakkaiden, tekevien ja osaavien naisten loi markkinoille uuden lehden - Kotoliving MOOKin (MOOK=Magazine + Book). Meillä oli ilo nähdä jälleen Tampereen Kädentaidot -messuilla Anua ja muuta Kotoliving-väkeä. Tekipä Anu joka päivä idealavalla teippailujakin. Teippi-kokoelmiinsa Anu haki täydennystä meiltä. Ja kun yhtenä messupäivänä meillä oli kamerakin mukana, niin pitihän vierailu osastollamme vielä ikuistaakin. Suloinen Anu ja washit <3


Saimme Anun taidokkaita teippailuja osastollemme näytillekin. Rohkeaa materiaalien ja värien käyttöä lopputuloksena harmoninen, kaunis kokonaisuus. Jotkut ne vaan osaa :) Kiitokset ja kumarrukset Anulle ja muulle Kotoliving-väelle vielä :)

Kaikista löytyy teippiä, vaikkei sitä ehkä heti huomaakaan. "Hämäävin" on varmaan tuo vasemman nurkan paketti, siinä on käytetty Pitsit mt masking teippiä
Itse ainakin sain näistä kipinän käyttää washi / masking teippiä tuolla tavalla vieretysten teipattuna. Tuollainen rasia olisi jo täydellinen lahja itsessään, vai mitä?
Ihka eka Kotoliving MOOK ilmestyi 7.11. ja on ostettavissa lehtipisteistä kautta maan. Lehti on onnistunut yhdistelmä kaikenlaista kotoilua. Aivan kuten kannessakin lukee: näperrys, keitokset, käsityöt, koti, tyyli ja olo. Nämä kaikki kun on puettu vielä visuaalisesti herkulliseen asuun, on insiproiva lukuhetki taattu.

Ekalla sivulla on heti paikka lehden nimikoinnille - söpö idea!
Myös teippailuja vilahtelee lehden sivuilla (s.14-17, s.23, s.29, s.41, s.57-58). Tässä kurkistus niistä yhteen: Kiedo aterimet kauniiseen paperiin ja sido washiteipillä. Nopeaa ja helppoa toteuttaa!

Vasemmalla kiva sivu vaikka tauluksi, oikealla teipattu aterinpussukka ja pienen kuvausassistentin käsi
 Mitä teippailuja loput ovat, ne saat itse lehdestäsi kurkistaa ;) Onnea vielä uudelle lehdelle!

Teippailemisiin!

4 kommenttia:

 1. Kotoliving lehteä leikelty jo moneen otteeseen ja itseasiassa kiinnitys on joka paikkaan tapahtunut washiteipillä. :D Kivoja juttuja ootte tehny siellä taas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin tykästyin kovasti lehden rouheaan tekstuuriin ja kauniisiin yksityiskohtiin joita voi hyödyntää monella tapaa. Kiva että washiteipitkin ovat päässeet sinulla käyttöön :)

   Poista
 2. Kyllä oli todella huippu osasto Teippitarhalla messuilla!!
  Aivan ihania teippejä ja sen olivat hoksanneet Anun lisäksi moni muukin, olipahan sellainen "ryysis"
  Onneksi Teippitarhan puodista saa tilattua lisämateriaalia, olen tänä aamuna jo innoissani muutaman teippailun väkertänyt...No,töihin iltavuoroon joten siksikään ei malttanut odottaa, on ne vaan niin herkkuja:)
  T.Äippä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun vierailit ja tykkäsit :) Oli mukava nähdä!

   Juu, teippailu on siitä kivaa että ehtii pienessäkin ajassa teippaamaan vaikka mitä. Ja nyt tulee mieleen tilanne kun herra 2-vee löytää teippirullan - pikku hetkessä on tosiaan teippailtu vähän kaikenlaista :D Onneksi masking teipit lähtevät nätisti irti jos teippiä eksyy vähän vääriin paikkoihin.

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!