14. marraskuuta 2012

Vierailulla Kerässä

Kerä - Tampereen ihanin lankakauppa. Eikä siinä ole kyllä yhtään liioittelua :) Sainpa minäkin viimein aikaiseksi pyörähtää katsastamassa tyylinaisten Jonnan ja Elinan omaa pikku puotia Tampereen Aleksanterinkadulla (30).

Sure it does :)
 Puoti on sisustettu varmalla maulla ja ihanan kotoisaksi, hauskuutta unohtamatta. Silmä lepää.
Herkkua on siinä monenlaista..
Kerästä löytyy monenlaista laatulankaa jotka houkuttelevat tarttumaan puikkoihin. Kerä järjestää myös mukavia kursseja. Joten jos neulepuikkosi ovat ruosteessa, niin Kerän kursseilla voit palautella mieliin miten se oikein nurin nyt menikään.

Ja vaikket olisi neuloja-ihmisiä, löytää Kerästä lankojen lisäksi muutakin kivaa. Ainakin Muita Ihania Tiinan pöllöjä, Kanelimaan kortteja ja myös valikoiman mt masking teippejä!
Sweet as a button
Kerä on avaamassa ihan näillä näppäimillä myös verkkokauppaa, joten vaikket Pirkanmaalla asuisikaan, niin lanka-ihanuudet ovat kohta saatavilla kauemmaskin. Kannattaa seurailla vaikka Kerän FB-sivuja. Löydät Kerän myös Tampereen Kädentaidot-messuilta! Varmasti upea osasto luvassa!

Tarvikkeita

Ihania mallineuleita ja lankoja
Tykkään itse myös neuloa, mutta siihen on jäänyt viime aikoina aivan liian vähän aikaa. Vaan pitihän puodista nyt joku ihanuus itselleen kotiuttaa - Debbie Blissin paksua neuloslankaa Palomaa. Jospa siitä neuloisi vaikka pipon :)  Ja mikäs oli lankaa kotiin kiikuttaessa kun se oli niin kauniisti pakattukin <3

Masking teippiä ja silkkipaperia - yksinkertaista ja kaunista
Teippitarha suosittelee lämpimästi Kerässä vierailua :) Teippailemisiin!

2 kommenttia:

 1. Kiitos Kerä-vinkistä! Tampereen kädentaitomessumatkallani kävin vinkkisi perusteella ihan itse toteamassa, että kauppa tosiaan oli kiva! :)
  Ja kädentaitomessuista puheen ollen: Oli NIIN hauska tavata sinut ihan livenä messuosastollasi!
  Iloisin terveisin Sirpa "salusiiniteippaaja"

  VastaaPoista
 2. Kiitos vierailusta osastollamme! Oli juu todella mukava nähdä kasvot "salusiinien" takaa :)
  Mukava kuulla että vinkistä oli hyötyä! Juu, en itse ainakaan muista käyneeni aiemmin yhtä tyylitellyssä lankakaupassa kuin mitä Kerä on :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!