13. marraskuuta 2012

Vintage-kytkimiä ja vapaalipun voittaja

Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ja mielipiteenne antaneille :) Teiltä tuli hyviä ehdotuksia joita koitamme parhaamme mukaan uuteen puotiin ympätä. Suoria vastauksia ideoihinne ed. postauksen kommenttikentissä :) Mutta sitten voittajaan....

Arvonnassa käytettiin jälleen Random.org:ia ja sivu arpoi kommenteista voittajaksi kommentin nro 14 - Onnittelut Suvi! Saat sähköpostia ihan pian :) Edit: Otatko Suvi yhteyttä info(a)teippitarha.fi - en löytänytkään meiliosoitettasi sivuiltasi :)


Teippitarhaan on jo hetki sitten tullut kiva määrä uusia mt ex-sarjan masking teippejä. Niistä löytyy kivaa vintage-henkistä teippiä kuin ajankohtaisempaakin mallia. Omaan käyttöön lähti ensimmäisenä Kytkimiä mt masking teippi..


Ovisummerihan tämä taitaa oikeasti olla, summerin päällä kun lukee bell, mutta leveys oli juuri passeli valokatkaisimeen, joten katkaisija sai vintage-ilmeen.Palomies-jutut ovat tosi kova juttu nyt pikkuistemme parissa, joten heti kun esikoisen silmät ekaa kertaa palokellon näkivät, sakset sanoi nips naps ja palokello oli siirtynyt pikku miehen pöydän viereen seinälle :)

"Äiti, näkyyhän pikku-lego?" :)
Hetken päästä myös yksi laatikko oli vuorattu sisältä näillä namiskuukkeleilla lasten toimesta ja näin "raketti" sai vipuja ja vimpaimia jotta varmasti pääsee avaruuteen :)

Tällaista kevyttä teippailua tällä erää. Teippailemisiin!

2 kommenttia:

  1. Mainiostipa sopii tuo uusi teippi valokatkaisimeen! Tosi hauska idea :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)
    Joo, näillä ex-sarjan teipeillä voi maskeerata ihan kunnolla - kuten nimikin sanoo, masking teippi :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!