11. helmikuuta 2013

Washiteippiminikurssi + uusi haastesivusto!

Paperiliitin-blogin Riikka järjestää 7.4.2013 washiteippimini-kurssin Raumalla "RaumaSkräpissä". Kurssi sopii kaikille paperiaskartelijoille ja tilaa löytyy vielä!
Kuva: Paperiliitin-blog
Riikka kertoo:
"Oma kurssini on washiteippimini. Washiteippi on mahtavaa läpikuultavaa teippiä, jota on ilo käyttää askartelussa. Teipillä pystyy luomaan niin taustoja kuin koristeitakin. Kurssilla tehdään washilla yhteen liitetty pikkukirjanen, jossa käytetään washiteippiä monella tapaa.
Sneak-peek kuva Paperiliitin-blogista
Kurssi alkaa klo 11 ja kestää kolme tuntia. Kurssin hinta on 30 €, joka sisältää materiaalipaketin minialbumin tekoon. Mukaan otettavat tarvikkeet ilmoitetaan myöhemmin sähköpostilla.

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen info.paperiliitin@gmail.com. Mukaan mahtuu ainakin 15 henkeä. Paikkana on Tiilivuoren tupa, osoitteessa Tiilivuorentie 9, Rauma."
Sneak-peek kuva Paperiliitin-blogista
Teippitarha suosittelee kurssia lämpimästi :) Riikan blogista löydät vielä lisätietoa.
"Raumaskräpissä" on mukana myös Emmo omalla kurssillaan!

Sitten uuteen haastesivustoon! 
Skräppihetket Haaste -blogista löydät uuden skräppäysaiheen joka toinen viikko, jonka tiimoilta tulisi sitten alkaa leiskaa luomaan. Uudeen aiheen julkaisupäivä ja -aika on torstai klo 10.00 
Onpa luvassa myös arvontaa osallistujien kesken ja jokunen kerta arvontapalkinto tulee Teippitarhastakin. Haasteeseen saa skräpätä perinteisesti paperilla kuin myös digitaalisesti! Kurkkaaa tarkemmat ohjeet ja insipiroivat skräppileiskat Skräppihetket Haaste -blogista.
Onnea uudelle haasteblogille :)
Niin ja mitä se skräppäys sitten oikein on? Itse kuvaisin sen erilaisten hetkien tallettamiseksi paperille, käyttäen luovuutta ja eri materiaaleja (valokuva keskeinen osa). Jos siis olet kyllästynyt katsomaan kuviasi vain ruudun kautta, niin skräppäämisen kautta saat niille aivan uutta eloa. En itse skräppää, mutta hassua kyllä, välillä mietin arjen tilanteissa, että vitsit, tästäkin hetkestä tulis niin kiva leiska :D
Nyt siis hopi hopi kursseille ja mukavia Skräppihetkiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!