30. huhtikuuta 2013

Teippaa persoonallinen vappupallo!

Kiitokset kaikille Helsingin Kädentaidot messuilla osastollamme kävijöille! Oli jälleen mukava nähdä :) Messuista tulossa oma postauksensa myöhemmin, mutta kun tuo vappu tulee jo näin pian, niin ensin hieman vapputeippailuja.


Ilmapallon teippausidea tuli mieleen messuilla. Onneksi naapurissa oli lapsimessut, joten ilmapalloja oli helposti saatavilla (kuvan pallot on sponsoroinut ToysRus - kiitokset vielä :) ). Pallot olivat siis alunperin yksivärisiä. Piirsin viikset leivinpaperille ja sitten vaan mt masking teippiä päälle ja leikkaaminen kuvan ääriviivoja myöten - valmiit viikset ja hyvin tarttuu ilmapalloonkin! Ja kuka sanoo, että viiksien pitää olla aina mustat? Eikö tällaiset neonpinkit viiksetkin ole melko päheät ;)

Valkoiset pallokuviot toisessa ilmapallossa on leikattu ihan käsivaralta - kaksi pätkää mt masking teippiä hieman yhteen ja sitten siitä leikaten pallon muoto.

Lasi sai tällä kertaa washiteippiä kylkeensä ikäänkuin serpeentiinin muotoon. Huomaatteko muuten laseissa jotain hassua?* 


Ja jos viiksiteema innostaa enemmänkin, niin myös paperipillin voi koristella teipatuilla viiksillä (kaksi teippikuvaa vastatusten ja pilli väliin). Musta viirinauha on taas liitutaulutarraa ja siihen on tekstattu Chalk Ink liitutussilla.

Hauskaa Vappua teille kaikille!
* Siman pinta on kalleellaan - kuopuksesta kun oli niin hauskaa täräyttää pöytää kun äiti yrittää saada otettua kuvaa.. No, näillä mennään :)

2 kommenttia:

  1. Ei haittaa vaikka siman pinta kallistelisi. Lapset nauttivat pienistä jekuistaan.

    Mukavaa vappua sinullekin!

    VastaaPoista
  2. No eikö vaan :) Ja sopiihan tuollainen heilahteleva sima hyvin iloiseen vapputunnelmaankin.

    Kiitokset kovasti :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!