14. toukokuuta 2013

Kirjekuori lehdestä ja washiteipistä!

Tiedättekös, eri tapahtumissa joissa käymme, on aina todella piristävää nähdä teitä muita teippailijoita ja vaihdella ajatuksia teippailuun liittyen. Tällainen teippi-intoilija kuten minä, innostuu aina kovin uusista ideoista. Nämä kauniit teipatut kirjekuoret ovatkin erään ihanan asiakkaamme tekemiä. Hän näytti Helsingin messuilla kauniita kuoria, joita oli teipannut washiteipeillä käyttäen paperina aikakausilehden sivuja! Mainio idea!
Ihanat Kotolivingiläiset olivat Hesan messuilla myös ja heidän osastollaan (joka oli muuten melkosta upea!) pääsikin näitä kuoria teippaamaan Kotolivingin lehdistä ja Teippitarhan teipeistä. Kiva workshop!

Marianna ja Anu teippaa..

..lopputuloksena kauniita kuoria ja kortteja! Kotolivingin messutunnelmia pääset lukemaan tästä.  

Tällainen kirjekuori on näppärä ja helppo tehdä ja mikä parasta, tosi kivan näköinen. Tuollaiseen on kiva sujauttaa vaikka se lahjakortti valmistuneelle, koulunsa päättäneelle jne. Kuori itsessään kun on jo kuin lahja!


Teippailemisiin!

8 kommenttia:

 1. Mainio idea, pääsee heti käyttöön! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin innostuin kovasti tästä ideasta! Helppo toteuttaa, saa yksilöllisiä kuoria ja vielä osin kierrätysmateriaaleista :)

   Poista
 2. Kylläpä onkin tosiaan kiva idea! Kiitos, kun jaoit tämän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vain olekin :) Ole hyvä vain, tämä oli kiva jakaa!

   Poista
 3. Hauska idea :)

  Blogistani löytyy Chalk Ink tusseilla koristeltuja saviruukkuja, jos innostaa käydä kurkkaamassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että miten ihana idea! Juuri ehdin julkaista tuon uuden lahjavinkki-postauksen ennen kommenttisi lukemista. Toivottavasti et pahastu.. Lisäsin uuteen postaukseen vielä linkin kivaan lahjavinkkiisi. Sopi niin hyvin uuden postauksen aiheeseen :) Laita vaan tietoa jos haluat linkin pois, niin poistan toki :)

   Poista
  2. Kiva, että laitoit linkin, se siis saapi olla :)

   Poista
  3. No hyvä juttu :) Kiitokset!

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!