28. toukokuuta 2013

Lahjavinkki vaikka valmistuvalle

Mitä ostaa koulunsa päättävälle? Pyöreitä vuosia täyttävälle? Entä hänelle jolla on jo kaikkea? Yksi ratkaisu on rahapuu, joka versoo rahaa ;)


Rahapuusta tulee todellinen rahapuu siten että teippaa puuhun kolikoita. mt masking teippi toimii tässäkin tarkoituksessa vallan mainiosti. Teippi ei vahingoita itse puuta, mutta jaksaa pidellä kolikkoa rahapuussa hyvin. Juhlasankari saa myös kolikot näppärästi poiskin.

Lähikuvaa kolikon teippaamisesta - teippinä kapea mt masking tape
Tässä puussa rahat olivat lähinnä hupimielessä, kolikoista kun ei kovin montaa euroa kerry. Mutta kyllähän tällaiseen puuhun saa halutessaan teipattua isojakin summia. Setelin voi laittaa tötterölle ja teipata tötterön puuhun roikkumaan. Vaikka masking teippi lähteekin nätisti eri pinnoilta, voi setelin ympärille ja teipin alle laittaa vielä suikaleen paperia, jotta teippi ei varmasti repäise seteliä sitä irroitettaessa.

Tämä rahapuu annettiin synttärisankarille vielä teipatussa ruukussa. Valkoinen ruukku on aina turvallinen valinta lahjaksi, mutta teipillä siihen saa kuitenkin ilmettä (jonka lahjan saaja voi sitten halutessaan ottaa poiskin).

Mukavia kevään juhlia, onnea kaikille koulunsa päättäville ja teippailemisiin!
Edit: Ihan pakko lisätä vielä linkki tosi kivaan yrttiruukku-lahjavinkkiin, jonka Ammi on tehtaillut. Kurkkaa kiva lahjavinkki päiväkodintädeille Ammin Piiperöinen-blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!