11. heinäkuuta 2013

Teipit hätäapuna kesän menoissa

Olen todella vakuuttunut, että kassin pohjalla kannattaa aina kuljettaa mukanaan muutamaa teippirullaa. Niin monesti ne ovat olleet hätäapu eri tilanteissa. Tässä pari pientä esimerkkiä kesän reissuilta..

Uimapatja saatiin paikattua muovisella kuvioteipillä. Mukana sattui olemaan vielä tuollaista pitsiaiheista teippiä, joten patja somistui siinä samassa :) Ilma kesti patjassa hyvin yhden (vauhdikkaan) uintiretken.

Reissuilla tulee aina käveltyä reippaasti ja jalat joutuu koville. Jos ei ole laastaria lähettyvillä, niin hinkkaavan kengän ja jalan väliin ensiavuksi pätkä washiteippiä - toimi hyvin! Huom! En olisi laittanut teippiä jalkaani mikäli iho olisi ollut vähänkään verestävä (kun ei ole kuitenkaan iholaastari kyseessä). Eli teippi kannattaa laittaa ensiavuksi vain ehjälle iholle :)

Ja sitten ihan vaan lomahuoneiston somistusta.. Pikku herra oikealla ei liity nyt aiheeseen, mutta en tohtinut poiskaan rajata tästä <3

Myös kuvioteippi matkalaukun somisteena on helpottanut kovasti laukun bongailua laukkuhihnalta ja samoin vaunupussienkin teippailu.

Tässä nyt jotain reissuteippailuja mistä on tullut kuva räpsäistyä :) Tuleeko sinulle mieleen jotain tapausta, missä teippi on "pelastanut" reissusi?

Teippailemisiin!

4 kommenttia:

 1. Reissuteippailuja on ollut minullakin lähinnä matkalaukun somistusta, jotta löytyy oma helpommin matkalaukkutulvasta. Teippasin myös yhteystiedot laukun sisäpuolelle (tai laukun kantokahvaan), kun ei löytynyt yhteystietolapulle mitään valmista paikkaaa. Lisäksi lapsille puuhaa auto-/lentokonematkoille, kun on vähän teippiä, kyniä mukana, aina löytyy meinaan erilaisia lippuja, kuitteja, mainoslehtisiä yms. matkan varrelta ja niitä voi sitten teippailla matkapäiväkirjan sivuille. Minulla on siis itsellänikin matkapäiväkirja, johon kirjoitan heti matkakuulumisia ja teippailen jotain kuvia, lippuja, esitteitä tms. mukaan. Saksiahan ei välttämättä washiteippiin tarvitse. Näin päiväkirja tulee heti valmiiksi, eikä jää matkan jälkeen pyörimään ja odottamaan liimauksia.
  Nykyään multa löytyy matkalla aina pari teippirullaa, huvin vuoksi ja joskus se tosiaan on oikein tarpeenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow, tosi monipuolista teippailua! Ihana idea tuo matkapäiväkirjakin - miten näppärää tehdä päiväkirjaa jo heti paikan päällä!
   Ja lapset & teipit, ihan totta, yksi teippirulla viihdyttää jo melko pitkän ajan ja onneksi washiteipin saa sitten vielä irtikin jos tulee teippailtua vähän ohi :D
   Kiitos kun jaoit ideasi :)

   Poista
 2. Hei, nämähän ovat loistavia esimerkkejä! Täytyykin varata seuraavalle reissulle (tänään) Washiteippi matkaan! Itsellä ei teippailun saralta ole kovin paljon esimerkkejä. tuli mieleen, että jos pitää matkan varrella muistaa jotain, niin pätkä washiteippiä auton etupaneeliin ja siihen kirjoittaa ylös, mitä/mikä/mitkä piti ostaa tai missä poiketa, niin eipäs unohdu! Vaihtoehtoisesti se ostoslista washiteipillä kiinni auton paneeliin, niin ei tarvitse perillä etsiä. Pätee tietysti vaikka junalippuunkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuohan on ihan loistoidea tuo muistilappu autossa! Miten ei olekaan tullut itselle mieleen! Kiva kun kerroit :)

   Täytyykin kertoa vielä elävää esimerkkiä yhdeltä tämän kesän reissulta. Kuopus nakersi silmiltä salassa aurinkolasieni nenätyynyjä(!!) Kai olivat mukavan pehmeitä.. Noh, nakertelun seurauksena toinen nenätyyny sitten irtosi ja pelkkä metalli nenää vasten oli melko terävä. Ei muuta kun pieni kiepsautus pehmeää washiteippiä nenätuen metallin ympärille ja lasit palvelivat hyvin vielä loppureissun! Ja se nenätyynykin löytyi ihmeenkaupalla vielä myöhemmin :D

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!