25. elokuuta 2013

Kynille uusi ilme teipaten

Mr. Teippitarha on mestari hävittämään kyniä. Kun käyn toimisto/varastolla ja oma kynä on jäänyt kassista pois niin eipä sieltä meinaa kynää sitten löytää - ainakaan kelvollista jälkeä tekevää. Päätin korjata asian.
Jep, ei ihan peruskyniä sitten enää

Ostin lähipuodista setin mustekyniä, löytyi vain värikkäitä. Sitten kotona kasa teippirullia viereen ja hakemaan sopivia kuvioita kuhunkin kynään.


Kynän teippaaminen on varsin helppoa, teippaa vain kynää päästä päähän.


Koska nämä olivat tällaisia hieman pulleampia kyniä (muita en puodista inspiksen iskettyä löytänyt), jäi kynän pulleaan kohtaan ikävät raot. No, leikkasin vielä teipin pitkittäissuunnassa kahtia ja teippasin aukotkin umpeen.


Neljästä kynästä kahteen käytin kuvioteippejä, yhteen läpinäkyvää kuvioteippiä ja yhteen mt masking teippiä. Näistä neljästä tuo mt masking tape sulautui kynään kaikista parhaiten pehmeytensä ansiosta. 

Paras tulos olisi varmaan tullut teippaamalla ihan sellaisia kirkkaita tasapaksuja perusmustekyniä. Nyt kun inspis iski, niin oli otettava ekat kynät mitä vastaan kaupassa tuli :)


Lisäksi nämä on teipattu nyt miehelle, itselle voisi sitten teipata jotain söpömpää :)

Muistattekos vielä tätä: Ihana-lehdessä teippailtiin vuosi sitten lyijykyniä washiteipeillä - niistä tuli tosi kauniita! Oma suosikki noista on ehkä tuo viikonpäivä-teipillä teipattu. Teipatuissa lyijykynissä kannattaa sitten ottaa washiteippiä pois kärjestä kun kynää joutuu teroittamaan.

Kuva: Ihana-lehti

Teippailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!