16. syyskuuta 2013

Liitutussilla tuoliin kirjoittelu - ei ehkä niin hyvä idea..

Kotonamme pyörii pari jakkaraa, jotka ovat odottaneet jo tovin maalaamista tai muuta piristystä jo kulahtaneeseen koivupintaansa. Ajattelin kokeilla miten liitutaulutarra toimisi tuolin pinnalla.


Helppoa kuin heinänteko:
1. Tuoli ylösalaisin liitutaulutarran taustapintaa vasten
2. Piirrä istuimen ääriviivat taustapaperiin
3. Leikkaa irti
4. Sovita ja leikkaa tarvittaessa lisää
5. Kiinnitä (puhdistetun) tuolin pintaan


Kaikki oli varsin mainiosti näinkin, mutta sainpa idean testata liitutussia tuolin pintaan.. Kirjoitin Chalk Ink liitutussilla RELAX-tekstin sapluunan läpi.

Iloiset testijoukot tulivat samantien paikalle kun teksti oli kuivunut. "Äiti, mikä tämä oikein on?" "Saako tähän istua?" "Hei, tässä on kiva pyöriä masullaan!" Eli varsin huolellinen testaus olisi luvassa..

..Alla sitten lopputulos kolmen päivän kiivaan testauksen jälkeen :) Eli ei - liitutussiteksti tuolin päällä ei ollut kovin hyvä idea :) Hyvä idea tosin oli antaa oman testiryhmän testata penkki ennen muiden käyttöä. No juu, kun liitutussi on vesiliukoinen, niin myönnettäköön, että eihän tuo nyt ollut kovin toimiva idea edes alun perinkään.. Mutta tulipahan testattua. Ja onhan tuo tuoli kivan näköinen pelkällä liitutaulutarralla, ilman tekstiäkin :)

Lisähuomiona vielä, mikäli tuolin reunat ovat pyöristetyt, niin tuo ympyrä kannattaa leikata sen tasaisen pinnan kokoiseksi. Muuten tarra lähtee helposti repsottamaan niistä "yli reunan" kohdista.

Teippailemisiin!

4 kommenttia:

 1. Eikäää, huippua. Piristi kyl maanantaita. :) Kivan näköinen on tuoli nyt kun sillä on jo omanlaisensa tarina matkassa. Hihih

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva että herätti hilpeyttä :)
   Juu, ihan hyvä välillä näyttää näitäkin juttuja mitkä ei mene ihan putkeen. Kokeilemalla viisastuu :)

   Poista
 2. Löysin tämän blogin Teippitarha-nettikaupan kautta:)! Ihania juttuja kaupassa ja todella kiva blogi tämä, lukijaksi oli pakko heti liittyä! Ja tarttuihan sieltä nettikaupastakin pari kivaa juttua ostoskärryynkin (esim. juurikin tätä liitutaulutarraa)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät blogista!
   Tervetuloa lukijaksi, kiitokset tilauksestasi ja mukavia teippailuja :)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!