6. marraskuuta 2013

Inspiroivaa Löytöä

Siitä onkin hetki kun Teipparin blogissa on "käynyt vieraita". Nytpä korjaus asiaan :)

Löytö-blogista tekee nimensä veroisesti löytöjä - kivoja pikku tuunauksia ja inspiraatiota muutenkin. Ihana Johanna kutsuu itseään blogissaan "hulluksi teippinaiseksi" eli monenlaista teippituunaustakin hänen blogistaan löytyy. Tässä nyt vain pari insipiroivaa nostoa Löytö-blogista :)
Kuva: Löytö-blogi

Johanna on inspiroitunut Elisabeth Dunkerin (Fine Little Day) Gran-tapetista ja tehnyt mustasta vinyylitarrasta kuusia seinälleen. Ihana idea ja tosi kivan näköinen lopputulos! Näitä kuusia täytyy tehdä kyllä itsekin! Materiaalina voisi käyttää myös mt Casa teippitapettia tai liitutaulutarraa :)

Kuva: Löytö-blogi
Ja kun näkee hieman enemmän vaivaa, saa paperipilleistä tehtyä jo ihan hyvänkin kokoisen himmelin! Aika upea vai mitä, tämä koivuhimmeli! Johanna kertoi, että tämän kokoiseen meni pillejä reilut kaksi pakettia (á 25 kpl).
Kuva: Löytö-blogi
Itse olen tähän mennessä väsännyt vain yksittäisiä kuutioita, mutta tänä jouluna täytyy kyllä kokeilla tuollaista isompaakin :)

Ja sokerina pohjalla, pärekori with a twist!
Kuva: Löytö-blogi
Pienellä ja helpolla teippauksella saa uutta ilmettä nopeasti tällaiseen perinteikkääseenkin tuotteeseen. Ja kun kyllästyttää, ei kun teipit irti ja uutta tilalle :)

Kuva: Löytö-blogi
Nämä teippailut Johanna on tehnyt mt masking teippisetillä, mattamusta & mattavalkoinen. 

Inspiroiduitko? Minä ainakin :) Käypä sitten äänestämässä Johannan blogia 2013 Inspiration Blog Awardseissa, täällä. Voit äänestää Löytö-blogia kategoriassa "Inspiroivin sisustusblogi". Ja Johannan Löytöön pääset siis tästä.

Kiitos kaunis Johanna kun sain kuviasi täällä näyttää <3

Teippailemisiin!

3 kommenttia:

Kiva kun jätät kommentin!