4. marraskuuta 2013

Isänpäiväkortti lasten tekemänä

Nyt luotetaan siihen että mr. Teippitarha ei blogiin kurki ja julkaistaan hänen isänpäiväkorttinsa täällä jo ennen isänpäivää. Jospa tästä olisi ideaksi jollekin muullekin :)



Kortti syntyy näin:
Piirrä lapsesi käden ääriviivat kartongille, leikkaa irti ja anna lasten koristella. Meille oli juuri hankittu noita puhallustusseja, joten niillä sitten lapset halusivat koristella kartonkikädet (joo, kyllä meillä välillä muillakin kuin vain teipeillä askarrellaan ;) ), mutta toki nuo olisi voinut teipeilläkin koristella.

Tee paperista haitari. Muista tarpeeksi paljon haitaria sanoja varten! Kirjoita sitten kortin kanteen: Rakastamme sinua.. ja haitariin näin paljon.. ja kortin taustapuolelle muut haluamasi tekstit. Teippaa sitten haitari kiinni käsien väliin ja kortti on valmis! Tämä osio olikin ainut missä käytimme teippiä, mt masking teippiä kuitenkin ;)

Mielestäni tässä isänpäiväkortissa on kivaa se, että kortin mukana muistoksi jää myös lasten käsien koot tältä vuodelta ja ne sopivat kivasti kortin viestiin :)

Sitten vaan lahja pakettiin ja paketti kiinni tilanteeseen sopivalla viiksiwashilla :)




Idea korttiin ei ole omani, vaan alkuperäisen version voit katsoa A Day In My Life blogista.

Teippailemisiin!

4 kommenttia:

 1. Mahtava idea! Itsellä oli jo idea, mutta taidanpa unohtaa sen, koska tämä tuntuu kivemmalta, ISO KIITOS siis että jaoit sen meille :) Mukavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain! Kiva että tästä oli sinulle iloa :) Itsekin tykästyin kovasti tähän malliin.
   Kiitokset ja samoin sinulle mukavaa viikon jatkoa!

   Poista
 2. Mr Teippitarha kiittää ja lähettää ISOT kiitokset tästä yllätyksellisestä ja niin hellyttävästä kortista. Enpä kurkkinut etukäteen, mutta näin jälkikäteen oli pakko ihan vähän vilkaista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, arvelin ettet tänne nyt yhtäkkiä eksyisi joten uskalsin laittaa näytille ennen isänpäivää <3

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!