6. joulukuuta 2013

Pikkujoululahja - Teipatut tulitikkuaskit

Tästä helppo ja kiva pikku vieminen vaikka pikkujouluihin, kerhotädille, opelle ja ihan omaankin käyttöön. Teipattu tulitikkuaski!


Askeissa on yleensä aina jotain melko värikkäitä tekstejä ja kuvia, joten jotta teipit tulevat kauniisti esille, kannattaa teipata alle ensin mattavalkoista mt masking teippiä tai vaikka vain liimata puikkoliimalla valkoista paperia ensin alle.


Sitten valkoisen teipin / paperin päälle vaan teippaamaan! Näihin askeihin olemme käyttäneet lähinnä washiteippejä. Yllä olevassa kuvassa myös kangas- ja pitsiteippiä (tuo polkadot/ pitsirasia). Teippailimme näitä tosiaan yhdessä esikoisen 6 v kanssa. Löydätkö hänen teippaamat kolme rasiaa?
Kuuntelen taustalla nytkin jouluradiota ja siellä soi sopivasti juuri Let it snow - harmillisesti teippiin on tullut pieni kirjoitusvirhe ja siinä lukee let is snow.. :)
Rasioissa on käytetty myös glitterteippiä. 


Tässä vielä yhteispotretissa kaikki rasiat edestä...


..ja takaa. Tästä näkyy myös nuo meidän 6 v teippaamat rasiat (rasiat näytillä hänen luvallaan) <3

Kivaa pientä askartelua ja onnistuu hyvin yhdessä lapsen kanssa :) Ja jos lapsen into teipata askeja herpaantuu, niin hän voi teipata vaikka Joulupukin moottoripyörän, kuten esikoinen teki:Aika hauska idea <3

Teippailemisiin!

PS: Hyvää Itsenäisyyspäivää! Viime vuoden Suomi-viirit löydät täältä.


4 kommenttia:

 1. Näppärä idea, meillä oli taloyhtiön pikkujoulut jotka olin totaalisesti unohtanut, no teippasinpa muutaman rasian mukaan ja hyvin sopivat pikku viemisiksi.Onni todellakin että oli teippivarastot päivitetty:) Söpö tuo esikoisen moottoripyörä:)
  Hauskaa joulun odotusta teippitarhaan!

  T.Muumi-mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle Muumi-mamma :) Kiva että vinkistä oli apua pikkujouluihisi!

   Poista
 2. Kiitos ihanasta vinkistä :) kivoja olette tehneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain :) Tällainen koristeltu tulitikkurasia voisi olla kiva lisä myös vaikka lahjaksi annetun lyhdyn + kynttilän mukaan!

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!