22. helmikuuta 2014

Chalk Ink liitutusseja eri levyisinä!


Liitutaulutarralla teipattu eteisen sähkökaappimme sai jo marraskuussa uutta tekstiä. Melkoiseksi toiveeksi tuo "niityllä lunta" on tänä talvena jäänytkin..
Vaikka laulu onkin joululaulu, niin saa olla edelleen näkyvillä. Meillä kun tuota laulua on laulettu joulusta 2012 aina jouluun 2013 asti pikkumiehille aina iltalauluna - niityillä ruohoa / kukkia / oksia / lehtiä jne varioiden vuodenajan mukaan.. Oli nimittäin esikoisen ehdoton lemppari iltalauluksi - aina jouluun 2013 asti :D Tekstin tein aakkossapluunan läpi liitutusseilla tuputellen. 

Keittiössä taas on ollut käytössä liitutaulu-kauppalista. Olenkin viime aikoina ihastunut tuohon kapeampaan  1 mm liitutussiin - varsin näppärä kun pitää kirjoittaa kapeaa tekstiä!
Chalk Ink liitutussivalikomamme on laajentunut tosiaan viime aikoina melko reippaasti. Liitutusseja on nyt useita eri leveyksiä: 0,5 mm, 1 mm, 6 mm ja jopa 15 mm:iin asti! Ja toki useissa eri väreissä.Kurkkaa myös Chalk Inkin uusi kiva ideavideo tästä:
 

Teippailemisiin!

5 kommenttia:

 1. Ihanat liitutaulutarrat! Uuteen kotiini tulee ehdottomasti tuo ostoslista, kiva idea.
  Kaunis keittiö teillä, niin moderni ja kodikas yhtäaikaa :)
  Äippä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit ideoista :)
   Juu, ajattelin laittaa hieman enemmänkin näkyviin missä tuo ostoslista sijaitsee jotta saa vähän paremman näkemyksen (kuin vain kuva pelkästä lista-liitutaulusta :) ).

   Poista
 2. Kuinka jämäkkä liima liitutaulutarrassa on. Ajattelin jääkaapin oveen sitä laittaa, mutta lähteekö tarvittaessa helposti irti ilman että jää jälkeä. Tuollainen ostoslista on kyllä mainio, kunhan oppii kirjoittamaan siihen heti ylös kun hoksaa että jotain puuttuu, meidän versio alkaa vetelemään viimeisiään, jotenka ajattelin tätä liitutaulutarraa testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liima liitutaulutarrasta on sellaista, että tarra lähtee kyllä halutessa irtikin, eikä vie maaleja mukanaan. Eli on hyvä jääkaapin oveenkin :)

   Olen tykännyt tätä nyt käyttää. Aiemmin tuli kirjoiteltua ostoslistoja muistilapuille, mutta arjen temmellyksessä ne muistilaput saattoivat aina välillä hukkuakin.. Nyt ei ostoslista huku ja kauppaan listan saa näppärästi mukaan kun ottaa kännyllä siitä kuvan :)

   Poista
  2. Totta, kuinka monesti siitä kauppalistasta aina unohtui joku. Nyt kun kirjoittaa samantien ylös mitä puutuu nii tulee kaupasta kerralla kaikki mukaan :D

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!