13. syyskuuta 2011

Lampunvarjostimen uudet vaatteet

Olipa kerran perin tavallinen vaalea jalkalampun varjostin. Jalkalampun omistaja oli jo katsellut muita varjostimia, ajatuksenaan päästää hyvin palvellut vaalea varjostin viettämään eläkepäiviään varaston puolelle.
 

Omistajaa kuitenkin harmitti laittaa tuo kovin hyväkuntoinen varjostin varastoon ja niinpä hän ryhtyi miettimään jonkinlaista ehostusta.. Hätiin riensikin masking tape!


Kolmea erilaista masking tapea kylkeen ja johan muuttui varjostimen ilme uudeksi! Ehostuksessa meni vain muutama minuutti, eli melkoisesta pikaprojektista oli kyse. Jos sitten jossain vaiheessa kuvioraidat alkavatkin kyllästyttämään, lähtevät teipit ihan vaan kun nappaa ne pois - jälkiä jättämättä. 

 

Onnellinen loppu oli siis tällä tarinalla. Lampunjalka sai pitää tutun varjostimensa ja omistaja myhäili tyytyväisenä ideaansa (ja alkoi jo miettimään, miten varjostimen voisi muokata joulun tullessa joulun väreihin..).


Ehostus tapahtui näillä kolmella rullalla:
- mt ex-sarjan aakkosteippi mustana (valitettavasti tällä hetkellä loppuunmyyty puodistamme, kultaisilla aakkosilla löytyy vielä)
- Kolmen rullan (ruskea) setin pistejonot beigellä taustalla (setti myöskin valitettavasti loppuunmyyty, mutta vastaavaa teippiä punaisena löytyy vielä)

Pahoittelut tosiaan, että esimerkin teipeistä kaksi on jo loppuunmyyty. Saamme täydennystä varastoon vielä syyskuun aikana! Pääsetkin vaikuttamaan tilattaviin tuotteisiin vastaamalla sivupalkissa olevaan kyselyyn! Vastaa ihmeessä ja vaikuta :) Ellei kyselystä löydy mieleistä väriä, voit jättää toiveesi kommentteihin, tai laittaa sähköpostia.

Teippailemisiin!
PS: Teippitarha sai uuden kuvaavamman logon ja syksyn tunnelmaa, hitti vai huti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!