26. lokakuuta 2011

Mustesormi vieraana Teippitarhassa!

Teippitarha sai jälleen mukavia vieraita, Mustesormi-blogin Millan! Katsokaapa kuinka kivoja jouluisia kortteja hän on tehnyt washi-teippi apunaan:

Ihana tähtikuvio-kortti! Helppo ja nopeakin toteuttaa mutta todella näyttävä lopputulos! Tässä toistuu kauniisti tähtikuvio niin teipissä kuin keskuskoristeessakin. Teippinä siis perinteinen japanilainen Asanoha tähtikuvio mt masking tape.
Lisätietoja kortista voit lukea Millan blogista.

Entäpä tämä hauska tepasteleva joulupukki sitten! Ihanan raikas ja reipas joulukortti. Tässä washi-teippiä lumena ja kivoina viireinä. Viiriteippinä perinteinen japanilainen Asanoha tähtikuvio mt masking tape ja lumena Vinoraita harmaa masking tape.
Lisätietoja tästä kortista voit lukea Millan tästä blogipostauksesta.

Sitten seuraakin kuva-arvoitus.. Kuka keksii, missä kohtaa tässä kortissa on washi-teippiä käytetty?

Kolmen pisteen vihje - washi teipillä voi värjätäkin..

Kahden pisteen vihje - teippeinä on käytetty kahta värillistä teippiä..

Yhden pisteen vihje - katsopa tarkemmin ruusuketta..

Aivan! Milla on värjännyt sinisen ruusukkeen keskustan kahdella kapealla eri värisellä mt masking tapella! Mahtava idea ja todella kaunis lopputulos! Kortin väriyhdistelmä on oikein herkullinen.
Lisätietoja tästä kortista voit lukea Millan tästä postauksesta.

Kapeita washi teippejä löydät Teippitarhassa erilaisista seteistä ja kapeista rullista .

Kiitos kaunis Millalle vierailusta Teippitarhassa! 

Käykäähän muutenkin tutustumassa Millan Mustesormi-blogiin. Sieltä löydätte kortti-inspiraatioita ja kansainvälistäkin askartelumeininkiä. Milla pitää blogiaan myös englanniksi!

Teippailemisiin!
PS: Olettehan huomanneet Teippitarhan "postaajalle postarit" kampanjan? Lisätietoja voi lukea masking tape tietosivustoltamme.

2 kommenttia:

Kiva kun jätät kommentin!