24. marraskuuta 2011

Suomen Kädentaidot messuterveisiä

Kiitokset vielä näin bloginkin puolella kaikille messuosastollamme käyneille! Oli todella kiva nähdä asiakkaitamme nyt kasvotustenkin! Olette tosi ihania! 

Kiitokset myös lämpimästä vastaanotosta muille askartelupuodeille - Askartelu Amalialle, Ökömökölle, seinänaapuri Skräpteekille, Bellesille ja Fiskarsin porukalle! Mikäli vain teillä tarvetta kortti-, paperi-, skräppäys-, tai muille askartelutarvikkeille ja opastukselle, niin voimme lämpimästi suositella näitä paikkoja ja puoteja!

Olettehan muuten huomanneet uuden mahtavan askarteluyhteisön, Fiskarettes
"Fiskarettes on sivusto, jossa askartelun ystävät voivat kokoontua ideoimaan, inspiroitumaan ja tekemään. Fiskarettesit ovat Fiskarsin ja askartelun lähettiläitä." 
lainaus Fiskarettes-sivulta.
Kannattaa mennä tutustumaan! Sivusto on juuri äskettäin lanseerattu! Ihania askarteluideoita!

Mietin osaston teemaa ennen messuja ja puntaroin modernin graafisen ja kodikkaan tunnelmallisen välillä. Sitten tein löydön meidän noutovaraston varastosta - ihana vanha irtokarkkiteline ja purkit siihen - se oli siinä! Teemana olisi karkkikauppa! Inspiskuvana oli Peppi Pitkätossu karkkikaupassa..
Muistatteko te tämän Peppi Pitkätossu -jakson? Tämä karkkikauppa-osio on nähtävissä youtubesta
Meillä olisi ollut tuollainen vanhanmallinen kassakonekin.. Mutta tilanpuutteen vuoksi se piti jättää varastolle :)

Mistä näitä lintuja nyt pyrähtelee? ;)

Karkki- / herkkukauppateema sopii näille teipeille mainiosti siitäkin syystä kun nämä teipit ovat niin herkkuja. Paketoitu nätisti ja värit ihania kirkkaita ja raikkaita, kuin karkkeja :)

Tässä osastoa toiselta reunalta. Osastollamme oli esimerkkejä mitä kaikkea mt masking tapesta voikaan tehdä. Niistä sitten myöhemmin vielä lisää :)

Messuilla arvoimme myös lahjakortteja Teippitarhaan! Kiitokset kaikille osastuneille! Arvonta on nyt suoritettu ja pikku onnettaret arpoivat voittajiksi:
- 30 € lahjakortti: Sini Wallén
- 20 € lahjakortti: Heidi Teppana
- 10 € lahjakortti: Jenna Kotilainen
Onnittelut vielä kaikille voittajille! Voittajiin on otettu yhteyttä :)

Arpalippuja sekoitettiin aina joka välissä ennen uuden voittajan arpomista

Niin ja olihan meillä osastolla toki pari Reissukamuakin mukana :) Näitä söpösiä Mibon paperieläimiä löytyy muuten nyt taas verkkokaupastammekin!
Teippailemisiin!

6 kommenttia:

 1. Hihhii. :) Tulee ihan lapsuus mieleen, kun osoteltiin kipsan karkkipurkkeja, että 50 sentillä noita punasia. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen osasto! Olen sitä kuolannut jo muissa blogeissa. Harmittaa, etten Tampereelle päässyt!

  VastaaPoista
 3. Kootut teokset: Joo, niinpä! Itse aina lapsena ihmetteli kun aikuiset muisteli kaiholla pennin nallekarkkeja - noh, nyt on sitten itse se joka muistelee kaiholla kun irtokarkit myytiin kappalehintaan :) Pitäiskö jatkaa tarinaa vielä käpylehmillä.. Ei kai ;)

  Riikka: Kiitokset :) Noh, tulemme varmasti purkkeinemme vielä muillekin messuille, että emmeköhän vielä näe :)

  VastaaPoista
 4. Tuo karkkikauppateema on just SE oikea ;) Oli kiva nähdä ihan oikeesti ja kiitos vielä itsellennekin!
  Ja minä puolestani voin tooodella lämpimästi suositella Teippitarhaa ihan kaikille! ;) Vaikkei edes tarvitsisi teippiä ;D

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana osasto!!!!
  Kylläpä on ihana!!!!
  Voi KÄÄK kun en nähnyt livenä, mutta kiva kun jatkoa seuraa, sitä odotellessa teppaillaan : )
  Äippä

  VastaaPoista
 6. Pammu: Kiitosta vaan :D Ja joo, oli tosi kiva tavata nyt livenä :) Tämä oli messujen parhautta kun näki teitä ihania asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita kasvotustenkin!

  Äippä: Kiitoksia :) Eipä näillä ihanilla tuotteilla oikein voi metsään mennä osaston sisustuksen kanssa ;) Ja juu, messu-ura vasta urkeni, joten vielä ehtii messuilla nähdä Teippitarhaa.

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!