6. marraskuuta 2011

Synttärirekvisiittaa masking tapella

Meillä oli synttärit. Esikoinen halusi Lego-teemaa ja äiti halusi värkätä jotain masking tapesta.. Mitä siitä sitten syntyikään :)


Suolapähkinäsuklaapalat sai koristeekseen pikku viirit kuvioidulla masking tapella koristeltuna. Viirit syntyi tosi nopsaan edellisenä iltana lasten syödessä iltapuuroa ;)

Synttärisankarin nimi oli tehty jo aiemmin yhdessä lapsen kanssa taikataikinasta. Maalasimme sitten kirjaimet vielä valkoisella akryylivärillä, jotta kirjaimista tuli raikkaan valkoiset. Sitten synttäriaamuna kirjaimet kapealla masking tapella seinään - hyvin pysyi! Ja vaikka alla oli tapetoitu seinä, ei poisottaminen tehnyt mitään jälkeä tapettiin.

Pysyi jopa niin hyvin, että siirsin ne juhlien jälkeen lastenhuoneen seinälle. Samat teipit ja hyvä pito edelleen!

Kakkuunkin äiti halusi värkätä vielä jotain masking tapesta ja niinpä sitten Lego-kakkuun upotettiin lippujono grillaustikkujen päässä. Lapsi sai itse valita teipit, joilla liput tehtiin :)

Tässä jotain esimerkkejä mitä masking tapella voi tehdä ja vielä nopeaan. Mukavaa on myös se, että jos teippi menee hieman ruttuun sitä työstäessä, on se helppo oikaista ja teipata uudelleen. Ihan erilaista käsitellä kuin tavallinen pakkausteippi :)

Teippailemisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!