16. joulukuuta 2011

All I ever wanted is here Teippitarhan vieraana!

Kauniin modernia ja tyylikästä All I ever wanted is here -blogia pitävä K sai meiltä muutaman rullan käyttöönsä ja katsokaapa miten kivoja ideoita!


Tämä minikuusen suojapussukka on varmaan oma suosikkini. K oli kietonut ruukun ympärille valkoista silkkipaperia ja sitonut paperin kiinni raidallisella mt masking tapella. 

Todella kaunis ja raikas toteutus! Tarkemmat tiedot voitte lukea hänen blogistaan täältä.Myös valkoinen ruukku sai pintaansa vaakaraita mt masking tapea ja näin nopsaan muuttui myös ruukun ilme. Ja tässäkin jälleen kivaa se, että jos ilmetta haluaa myöhemmin vaihtaa, teippi lähtee vielä nätisti poiskin niin halutessa. K oli teipannut hauskasti myös joulukuusen koristetta! Tästä voitte lukea lisää.

Kannattaa tutustua All I ever wanted is here -blogiin enemmänkin. Taidokkaita kuvia joissa silmä lepää ja muutenkin mukavan rauhaisaa tunnelmaa. Blogilla on myös Facebook-sivu. "Skandinaavista sisustusta omakotitalossa, klassisia vaatteita asusteineen, arjen pientä luksusta. Kolmekymppisen äidin lifestyleblogi."

Kiitokset vielä K kun vierailit Teippitarhassa ja kun sain teippi-ideoitasi blogissamme näyttää!

Vink vink vielä! - All I ever wanted is here -blogissa on lahjakortti-arpajaiset Teippitarhaan! Arvonta päättyy lauantaina 17.12 klo 21.00 joten vielä ehtii hyvin!

Teippailemisiin!

2 kommenttia:

 1. Ihan huippuja nämä teipit! Kiva kun on arvonta, jospa voittaisi :) Olen jo useammassa blogissa huomannut tosi hauskoja käyttöideoita ja niitä kun pääsisi toteuttamaan :)
  Kiitos kivasta blogista ja hauskaa jouluodotusta sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Kiitokset sinulle kauniista kommentista :)
  Kiva kun tykkäät teipeistämme ja joo-o, nämä vievät kyllä mennessään.

  Oikein mukavaa joulunodotusta sinullekin!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!