20. joulukuuta 2011

O Tannenbaum, O Tannenbaum..

..ja lehväs uskolliset.. 

Niin, monessa kodissa koristellaan jo varmaan kovastikin joulukuusia. Netissä on myös vilahdellut paljon kivoja ideoita vaihtoehtokuusesta, jos ei esim. allergian vuoksi voi aitoa kuusta kotiinsa sijoittaa. Esittelenpä nyt sitten muutaman kuusen à la Teippitarhan teipit.

Alla Joulukuusia Henna Kekin teippaamina!

Teippailut: Henna Kekki, Kuvat: Mikko Kekki
 


Henna Kekki teki MTV3.fi Koti-sivustolle jutun "Teippaa koti jouluun: Kuusia, tähtiä ja kauniita valoja!". Jutussa Henna kertoo miten Teippitarhan teipeillä saa tehtyä kivoja jouluisia teippailuja. 

Eikö olekin kivoja! Hauska idea myös tuo valot seinäkuusessa! Käykää lukemassa koko juttu ja katsomassa muitakin kivoja jouluisia teippailuideoita maikkarin sivulta. Kiitokset Hennalle vielä tätäkin kautta jutusta!

Nämä kaksi seuraavaa kuusta ovatkin jo joillekin teistä tuttuja. Ne olivat mukanamme Suomen Kädentaidot -messuilla Tampereella. Siksi värivalintakin on varsin kirjava, koska kuuset olivat hyvä keino esitellä myös teippejä, miltä teipit näyttävät sitten käytössä. 

Alla ekana masking tape joulukuusi, jossa teipit on kieputettu styroksikuusen ympärille. Tähtenä on masking tapea, jota teippailin tikun molemmin puolin ja sitten leikkasin tähden muotoon. Tällaista styroksikuusta voisi teippailla muutenkin, esim. teipit pystysuoraan tai spiraaliin, teippipätkiä vähän kuin oksiksi jne jne. Tämä suurempi kuusi on sitten teippailtu Ikeasta ostetun riisipaperisen paneeliverhon päälle ja on näinollen aika massiivinen. Koonsa puolesta menee jo oikeasta kuusesta :) Jokainen vaakaraita on aina yhtä teippiä.


 Alle viikko jouluun! Teippailemisiin! 

Tervetuloa myös kaikki uudet lukijat :)

PS: Jos nyt jäi tuo Oi kuusipuu soimaan päähän, niin lisää uusia joululauluja kannattaa kuunnella jouluradiosta. jouluradio.fi kertoo lisää. Meillä ainakin jouluradio soi kotona aamusta iltaan :)

3 kommenttia:

 1. Onpa ihania kuusia! Noista ei kyllä neulaset varise ;D

  VastaaPoista
 2. Totta, ei varise neulaset ja meillä on ainakin pientä tilanpuutetta, siksikin toimii :)

  VastaaPoista
 3. Milla,
  Kiitokset (myös Hennan puolesta :) Joo, ovat kivan sisäsiistejäkin tosiaan nämä kuuset :D

  Anonyymi,
  Niinpä, mahtuvat kivasti vaikka minkälaiseen tilaan! Olen nähnyt teippikuusia ikkunassakin.

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!