3. joulukuuta 2011

Painokirjasimia!

Messuilla (Suomen Kädentaidot TRE) osastollamme ensiesittelyn saaneet painokirjasimet ovat rantautuneet nyt verkkokaupankin puolelle. Kyseessä ovat siis aidot vanhat kohopainokoneen painokirjasimet, aidolla musteella värittyneet :) Kirjasimet ovat upeita sisustuksessa, mutta sopivat myös leimailuun.

Kotolivingin Anu ja Priscakin kävivät osastollamme näitä kirjasimia ja teippejä katselemassa (kiitokset vielä vierailusta Anu ja Prisca!). Itseasiassa eka asia minkä Anu sanoi osastollemme tullessaan oli jotensakin näin: "Tiedättekös, että nämä teipit ovat nyt se kuumin juttu askartelumateriaaleissa." Ja jos kerta Anu Harkki näin sanoo, niin sehän on silloin totta ;) Anu käyttikin Teippitarhan teippejä (muiden materiaalien lisäksi) messujen Idea-lavalla askarrellessaan :). Kotolivingin messupostauksen voi lukea täältä heidän ihanilta sivuiltaan.

Teippailemisiin!

Edit: Suora linkki verkkokaupan painokirjasimiin. Verkkokauppaohjelma taipui tosi kankeasti näiden kirjasinten myyntiin, joten jos näyttää ettei haluamaasi kirjainsarjaa ole enää saatavilla, kurkkaa jonkun ajan päästä uudestaan. Joudumme nimittäin lisäilemään niitä saldoihin aina pieni määrä kerrallaan.  
Edit no 2: Nyt kirjasimia pystyy ostelemaan vähän jouheammin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!