17. joulukuuta 2011

Paketointia masking tapella


Täällä taidetaan ainakin vilkutella iloiset heipat perinteiselle lahjanarulle. Niin kovasti masking tape vei mennessään kun sitä paketin kylkeen kiinnitteli :)

Tiedättehän sen tunteen, kun olet huolella ja vaivalla väsännyt kaunista kieputusta paketin ympärille lahjanarulla ja sitten kun siirrät pakettia - huiskis - lahjanaru ei olekaan enää siinä kohtaa kun halusit. Entä sitten kun teippaat lahjapaketin päädyn somasti vain yhdellä teipillä ja nips - yhtäkkiä se reuna onkin taas auki. No - masking tapella nämä (ainakin itselle) ikuisuusongelmat saa torpattua hienosti. Samalla kun masking tape koristaa pakettia, se myös kiinnittyy ja kiinnittää lahjapaperin. 


Sellofaania paketoidessa etenkin ihastutti se miten masking tape tarttuu kiinni. Voit laittaa sen juuri siihen kohtaan kuin haluat ja jos meni vähän vinoon - ota irti ja teippaa uudestaan - samalla pätkällä. 

Tässä samalla pikku vinkki jouluviemisiin. Helppo toteuttaa lastenkin kanssa, meillä ainakin esikoinen tykkäsi kovasti pursotella kuorrutetta :). Paista piparit, koristele hahmo tomusokerikuorrutteella ja sirota päälle nopsaan (tomusokerikuorrute kun kovettuu pian) koristeraetta ja polkagris. Anna kuorrutteen kovettua. Laita pipari kartongin päälle ja paketoi sellofaanilla. Ympärille vielä masking tapea nauhaksi (perinteinen japanilainen asanoha punainen masking tape) ja pakettietiketiksi kehykset masking tape

Näissä paketeissa vasemmalta oikealle, 
Lahjanaruna Reki kultainen polka dot masking tape ja Jouluneule leveä masking tape (muistuttaa muuten kovasti Postin tämän vuoden joulumainoksia!)
Vasemmassa paketissa ruusukkeessa myös Kultaista masking tapea. 

Nämä Kehysteipit ovat kyllä tosi näppäriä pakettienkin nimikointiin. Tähän mt masking tapeen tarttuu tosiaan mustekynä ja vedenpitävä tussi (ns. permanent tussi). Yksi ystäväni oli myös keksinyt laittaa kehysteipin kartonkiin ja tehnyt näin siitä perinteisemmän mallisen pakettikortin! Kiitokset vielä kivasta ideasta Eeva :)

Nyt on vielä hyvä hetki täydentää paketointitarvikkeita, sillä kaikki jouluteipit ovat nyt Teippitarhassa -20%. Posti kertoo myös, että maanantaina 19. pvä tehdyt lähetykset ehtivät vielä jouluksi. Jos siis teet jouluisen tilauksen nyt vielä viikonlopun aikana, niin postitamme tilauksesi maanantaina. Pitäisi ehtiä hyvin vielä jouluksi :)

Teippailemisiin!

2 kommenttia:

  1. Ihania paketteja! Mä teippaan ja paketoin huomenna ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitokset :) Eipä näillä teipeillä voi oikein vikaan mennä ;)

    Mukavia pakkailuja!

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!