5. tammikuuta 2012

Riisipaperivarjostimesta kristallikruunu

Oikein ihanaa Uutta Vuotta teille kaikille! Toivottavasti vuosi on alkanut mukavasti! 

Aloitetaanpa vuosi 2012 kertoen, miten voit tehdä tavallisesta riisipaperivarjostimesta kristallikruunun - riisipaperiteippiä käyttäen :)Tämä kristallikruunu on tehty samalla tekniikalla kuin aiemminkin blogissa esitellyt adventtikynttilän numerot ja seinätekstit. Noissa postauksissa kerrottu tekniikasta tarkemmin.

Työ alkoi sillä, että etsin kivannäköisen kristallikruunu-kuvan, jonka sitten jäljensin leivinpaperille punaisella tussilla. Päälle sitten mustaa mt masking tapea hieman päällekkäin teipattuna. Tämän jälkeen teipattuleivinpaperi käännetään ylösalaisin ja leikataan punaisella tussilla tehdyt kuviot irti. Ja sitten ei muuta kuin teippailemaan - tällä kertaa siis riisipaperivarjostimen päälle :)


Täytyy myöntää, että näin suuren kuvion tekemiseen meni yksi ilta aikaa. Eli kovin nopeaa tällaisen monimutkaisemman ja suuren kuvion teko ei ole. Mukavaa tässä on kuitenkin se, että voit aivan itse päättä kuvat ja tekstit, mitä haluat tehdä :)

Ja eihän kuviointi tai kirjoitus ole tokikaan rajattu vain yksiväriseen mustaan. Yksi kiva esimerkki värikkäistä ja kuvioiduista nimikoinneista löytyy mtv3-koti sivustolta. Kurkkaa ja katso lisävinkit Henna Kekin kekseliäästä jutusta 'Viime hetken koristevinkki'. Kiitokset taas kivasta jutusta Henna!

Teippailemisiin!

2 kommenttia:

Kiva kun jätät kommentin!