18. helmikuuta 2012

Esmeralda Teippitarhan vieraana!

Teippitarhalla on jälleen ilo esitellä teille ihana bloggaaja, joka on tehnyt kivoja teippailuja teipeillämme - Esmeralda Esmeralda's blogista! 
Esmeraldan kotona vietettiin kivoja lasten synttäreitä ja olivat sitten yhdessä lasten kanssa tehneet synttärikoristeita myös washi teipeillä (mt masking tape). Niin kauniita ja hyvin toisiinsa sopivia koristeita!
Tässäkin aivan ihana muunnos perinteisestä viirinauhasta - kartonkiin teipataan washi teippiä, leikataan kartongit ympyröiksi ja sitten hurautellaan omelukoneella viirinauhaksi! Helppoa ja kaunista!Esmeralda oli tehnyt myös näppärät paikkakortit teippaamalla washi teippiä pillin ympärille ja sitten dymolla tekstannut nimen teipin päälle! Kiva idea!Sitten ihania viirejä niin kakun päälle viirinauhana kuin cocktailtikkuihinkin piiraiden päälle. Antaa heti kivaa ilmettä ja nopeaa toteuttaa :)

Tarkemmat tiedot ja lisää kuvia synttäreistä löydät Synttärijuhlat postauksesta. Kannattaa seurata Esmeraldan blogia jatkossakin. Seesteisiä kuvia joissa silmä lepää ja kauniita yksityiskohtia sisustuksesta ja otsakkeen washi-teipit alta löydät myös lisää hänen kauniita teippailujaan. Löydät Esmeralda's blogin myös Facebookista!

Kiitos kaunis Esmeraldalle kun sain hänen teippailujaan ja kauniita kuvia blogissamme näyttää! :)

Teippailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!