28. helmikuuta 2012

Muotiblogi?

..No ei nyt sentään, mutta vuorossa vähän muotiblogeihinkin viittaava tuunausidea. Sillä tällä masking teipillä saa uutta ilmettä vaikka rannekoruun!


Olin menossa erääseen tilaisuuteen ja ranne kaipasi jonkinlaista koristusta. Omat valmiit rannekorut eivät oikein sopineet muuhun vaatetukseen joten hätiin tuli jälleen mt masking tape. Ei muuta kun hopeisen (muovia) rannerenkaan ympärille mustaa pystyraita mt masking tapea ja korun ilme muuttui aikalailla!

Näissä lähikuvissa näkyy nyt tosi selvästi kaikki rutut. Rannerengas oli melko kupera, joten siksikin tuota ruttua hieman tuli.
Käytössä rannerengas toimi mainiosti. Ja mitä parasta, rannekorun ilmettä on taas helppo vaihtaa seuraavaan asuun sopivaksi. Vanha teippi vain pois ja uutta tilalle. Vanha teippi kun irtoaa renkaasta hyvin ja sen voi vielä hyötykäyttääkin, koska liimapinta on edelleen täydellinen. Pitkäaikaisessa käytössä teippi alkaa varmastikin rispaantumaan reunoistaan, mutta tällaisessa lyhytaikaisessa käytössä teippi toimi oikein hyvin!

Teippailemisiin!

PS: Verkkokaupan puolelle on nyt lisätty yli 50 uutta mt masking tape rullaa! Paljon uusia värejä ja kuoseja! Uutuudet löydät helposti tästä linkistä.2 kommenttia:

  1. Tuopa onkin hauska idea tuunata koruja, aion kokeilla:)
    Myös aivan ihania uusia keväisiä teippejä, melkoinen aarreaitta :)

    VastaaPoista
  2. Juu, näillä saa kyllä nopeasti uutta ilmettä :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!