14. huhtikuuta 2012

Angry Birds

Juu, täälläkin tykätään Angry Birdsista :) Meillä on pelattu sitä myös lattialla. Sellaisten puisten Brio palikoiden avulla. Lintuina on tosin ollut aina joku random pehmolelu ja possuja ei ole edes ollut! Lapset ovat silti tykänneet kasata hienoja palikkarakennelmia ja sitten lingonneet pehmolelulla "possuja" kumoon. Noh, törmäsin sitten ihanaisessa Kaunis Pieni Elämä blogissa heidän versioonsa Angry Birds -lattiapelistä ja siitä se ajatus sitten lähti - meillekin linnut ja possut mukaan peliin! Me tosin tehtiin hahmot ihan vaan paperista ja kartongista :)

Esikoisen tekemä hieno alkuasetelma :)
Googlen kuvahaulla löytää mukavasti kuvia linnuista ja possuista. Tulostaa haluamansa hahmot paperille ja liimaa paperin kartonkiin.

Ensimmäinen possu alhaalla!


Sitten leikkaa hahmot irti siten, että hahmon alapuolelle jättää kartonkia seisomatueksi. Taivuttamalla seisomatuen taaksepäin pysyy hahmo hyvin pystyssä.

Neljä possua kuudesta alhaalla!
Possuille riittää hyvin tuo seisomatuki, ne pysyvät juuri sopivasti palikkapinojen päällä tuen avulla.

Bongaa Angry Bird!
Mutta linnut - jotta ne lentävät tarpeeksi helposti lapsenkin kädestä, tarvitsivat ne jotain painoa. Apuun riensi Duplo palikat - juuri sopivan kokoisia ja riittävän painavia, mutta turvallisen kevyitä, ettei satu pahasti jos lintu singahtaakin väärään suuntaan. 

Äkäiset linnut :)
Ja sitten ne teipit - eli Duplo palikka kiinnitettiin lintuun mt masking teipillä :)


Tällä kertaa ei siis tämän kummoisempi teippailu, mutta meillä ainakin on tästä TSI Angry Birds pelistä ollut pikkuisille riemua (ja myönnettäköön - myös meille vanhemmille ;))

Teippailemisiin!

2 kommenttia:

  1. Aivan loistava idea. Taas yksi idea joka pitää ottaa käytäntöön jossain vaiheessa

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Nuo linnut oli melko nopeakin väsätä ja etenkin kun asianmukaisesti hyräiltiin tunnaria samalla.. tididitti tididitti, tidididididididididitti... :D

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!