19. huhtikuuta 2012

Messuja & lippuarvonta!

Mikäli vain asustelet, tai olet muuten liikenteessä tulevana vkl:na Laukaan suunnalla, niin tulepa käymään huikeassa askartelutapahtumassa Intohimona Skräppäys! Olemme siellä teippenemme mukana ja tapahtuma on lauantaina 21.4. avoin kenelle vain (pääsymaksua vastaan toki :)). Tervetuloa! Lisätietoja löydät täältä.

 

Sitten taas 27.-29.4. löydät Teippitarhan Helsingin messukeskuksesta Kädentaito 2012 messuilta. Nuo messuthan ovat melkoiset megamessut. Saman katon alta ja samalla lipulla pääsee Kädentaito-messujen lisäksi myös Lapsimessuille, Pet-, Model- & OutletExpoon! Viidet messut samalla kertaa! Messukeskuksessa löydät meidät hallista 7, osasto 7b15. Lisätietoja näistä messuista löydät täältä.

 
Nyt laitammekin vapaalippuarvonnan käyntiin - arvomme yhden vapaalipun Kädentaito 2012 messuille Helsingin messukeskukseen 27.-29.4! Samalla lipulla pääsee myös katsastamaan nuo muutkin messukeskuksessa samaan aikaan olevat messut! 

Arvontaan osallistut vastaamalla kysymykseen: Olitko jo suunnitellut vierailua / oletko tulossa joko Intohimona Skräppäys 2012 tapahtumaan tai sitten näille Kädentaito 2012 messuille? 

Blogin lukijat voivat osallistua kahdella arvalla (kerrothan vielä kommentissasi että olet lukija). Mikäli taas kommentoit anonyymina, niin jätäthän jonkun nimimerkin kuitenkin.
Arvontaan voit osallistua aina maanantai 23.4. klo 12.00 asti! Onnea arvontaan!

Teippailemisiin!

14 kommenttia:

 1. Mukana ollaan arvonnassa kahdella arvalla, kiitos! Olen blogin lukija. Kädentaitomessut 2012 kiinnostavat, kuulin niistä vasta nyt.

  VastaaPoista
 2. Kiva arvonta! Olen mukana kahdella arvalla lukijana.
  Kädentaitomessuille olisi kovakin hinku, en kyllä tiennyt että ne ovat samaan aikaan lapsimessujen kanssa! Saisi siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla :)

  VastaaPoista
 3. Arvonnassa mukana. Täällä on kaksinen synttäreiden verran tehty kädentöitä teippaillen. Helppoa kivaa hommaa mistä lapset tykkäävät ja etenkin äiti:)

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa kahdella arvalla. Olisi loistava juttu päästä messuille ihmettelemään.

  VastaaPoista
 5. Voi kun olis kivoja tapahtumia, mutta mä oon tällä hetkellä niin jumissa täällä Vaasassa;) Mukavaa viikonloppua! Puss o kram <3

  VastaaPoista
 6. Minäkin olen kahdella arvalla mukana. Laukaaseen olen tulossa, nähdään siellä!

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukana! Minun on jo monta kertaa pitänyt mennä noille Kädentaitomessuille, mutta aina on tullut jotain estettä. Jos lipun voittaisin niin vihdoin pääsisin megamessuille! :)

  VastaaPoista
 8. Minäkin olen mukana arvonnassa. Ja kai kaksi arpaa saa vaikka onkin liittynyt lukijaksi ihan justiinsa ;)
  Minä olin ajatellut suunnata joka tapauksessa kädentaitomessuille vaikka voitto ei kohdalle osuisikaan. Ja ajattelin muun perheen tuupata samalla lapsimessuille.

  VastaaPoista
 9. tahtoo niin kovasti voittaa ja päästä pian messuilemaan. Mukana arvonnassa siis.vapaa lipun hinnan verran olis enemmän kahisevaa tehdä erinomaisia ostoksia.

  VastaaPoista
 10. Mukaan arvontaan Kädentaidot-messut näin keväällä olisi mukava päästä katsastamaan! :)

  terv. Marika K.

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla mukana arvonnassa.

  Kädentaitomessuille on kyllä joka tapauksessa tarkoitus tulla.

  VastaaPoista
 12. Arvontaan osallistuminen on nyt ohi :) Kiitokset kaikille osallistumisesta ja kivoista kommenteista :)
  Ihan kohta tulee tieto (oma postaus), kuka teistä voitti!

  Niina,
  Kiva kuulla, että teilläkin tykätään teippailla. Tämä on tosiaan mukavaa puuhaa lastenkin kanssa :)

  JohannaK,
  Joo, voi harmi kun Vaasan suunnalle ei tähän tietoon olla tulossa. Kovin E-Suomi painotteisia nämä tapahtumat :(
  Halit sinnekin!

  Merja,
  Oli kiva nähdä IS12:ssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! Niin olikin kiva nähdä! Ja ihastuin tosi paljon niihin mattateippeihin, niitä on ihana käyttää skräppäyksessä ja kirjoittaa journalingit teippiin

   Poista
 13. Merja,
  Kiva kuulla, että uudet teipit toimivat hyvin tohonkin tarkoitukseen! Ehkäpä reilun viikon päästä ne löytyvät sitten verkkopuodistammekin :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!