4. kesäkuuta 2012

Arvaa kuka -kisa!

Helsingin Kädentaitomessuista on jo pitkä aika, mutta myöhästyneet kiitokset vielä täällä bloginkin puolella kaikille osastollamme vierailleille!! On aina kiva päästä näkemään teitä kasvotusten :) Meillä on vaan niin kivat asiakkaat!Näille messuille raahasimme mukana ihan oikean teippipuun! Pitäähän teippitarhassa nyt oma puu olla, vai mitä ;)

Mutta nyt on pienen visailun vuoro. Osastollamme nääs vieraili parikin julkkista ja kahdelta ehdimme pyytää nimmaritkin :) Tunnistatko alla olevat nimmarit?


Kisa alkaa nyt heti ja ensimmäisenä yhden nimmarin oikein arvannut palkitaan 5 € lahjakortilla Teippitarhaan! Jos siis arvaat heti molemmat oikein, on palkintona 10 € lahjakortit. Jos taas käy niin, että oikeita vastauksia ei tule keneltäkään, niin sitten arvomme kaikkien arvanneiden kesken 10 € lahjakortin puotiimme! Lahjakortti arvotaan myös tilanteessa, että toista nimmareista ei arvaa kukaan. Arvailuaikaa on koko tämä viikko (su 10.5. klo 23.59 asti) / siihen saakka, kunnes oikeat vastaukset tulevat. Onnea kisaan! 
Kisa on ohi - oikeat arvaukset tulivat jo!
1. Toni Wirtanen
2. Satu Sopanen

Teippailemisiin!

9 kommenttia:

Kiva kun jätät kommentin!